COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Joogamatkat

Joogaa ja elämän kauneutta Gardajärvellä

Ajankohta
19.4. - 24.4.2022
Kesto
6 päivää
Kohde
Gardajärvi
Hinta
1975 €
Varaa matka

Joogamatka, teemana kukoistus, kauneus ja luonnollisuus

Matkan aikana nautimme ihanista joogahetkistä ja elämän kauneudesta kaikin aistein. Villa Arcadio on kerrassaan hurmaava ja saamme nauttia upeasta maisemasta Gardajärvelle. Teemme ihania retkiä Jaana Nakarin opastuksella mm. Cominciolin oliiviöljy- viinitilalle, Isola del Gardalle, yksityiselle Ferrari–Borghese–Cavazza –suvun omistamalle saarelle sekä seitsämälle kukkulalle rakennettuun Bergamon kaupunkiin. Nautimme ihanista aamiaishetkistä ja yhteisistä Italialaisista illallisista valon vaihtuessa Gardajärven yllä.

Jooga- ja meditaatioharjoituksia hellivät kehoa ja ravitsevat sielua. Jooga on lempeää ja dynaamista hathaa, flow-joogaa ja restoratiivista yin yogaa. Tutustumme myös kasvojoogan. Päivien aikana teemme erilaisia hengitysharjoituksia, meditaatiota ja joogahierontaa itselle. Harjoitukset sopivat sekä aloitteleville, että kokeneille joogaajille. Kokenut joogaohjaaja Eeva Ojalehto kuljettaa ihaniin meditaatiotunnelmiin ja matkan lopussa on Kohti kukoistavaa elämää -valmennus ja yhteinen Naturally Blooming me -kukkaseremonia. Joogamatkan teema onkin Kukoistus, kauneus ja luonnollisuus.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • lennot Finnairin suora lento Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • kuljetukset ohjelman mukaisesti
 • retket Jaana Nakarin opastuksella ohjelman mukaisesti
 • joogat Eeva Ojalehdon ohjaamana ohjelman mukaisesti
 • ateriat 5 x illallinen, 1 x lounas, kuohuviinimaistiaiset
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 270 €, max. 2 kpl
 • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
 • ruokajuomat
 • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Eeva Ojalehto

Eeva Ojalehto on sielukas ja kokenut jooga- ja meditaatio-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja ja elämäntaidon valmentaja sekä maailman matkaaja joka aistii kutakin ryhmää ohjaten heille parhaiten kuhunkin hetkeen soveltuvan harjoituksen. Lisätietoja www.unelmaelama.fi  

Majoitus

Hotel Villa Arcadio

4-tähden ylellinen hotelli Salòn kaupungissa, josta upea näkymä Gardajärvelle. Elegantit huoneet, suuri näköalaterassi sekä virkistävä uima-allas vehreiden oliivilaaksojen katveessa tarjoavat ainutlaatuisen sijainnin rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Villa Arcadio on entinen luostari, jonka restauroivat tinkimättömällä uurastuksella suomalainen omistajansa Jaana Nakari ja miehensä. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämmin on vastaanotto.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 19.4. - sunnuntai 24.4.2022

19.4. tiistai│matkapäivä (I)

Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla, josta Finnairin suora lento Milanoon kello 08.00 – 10.05. Saapuminen Milanoon jossa Villa Arcadion emäntä Jaana Nakari ryhmää vastassa. Jaanan johdolla siirrymme bussilla kohti Gardajärveä ja Villa Arcadiota. Matkalla pysähdymme Franciacortan alueella, jossa vierailemme viinitilalla ja maistelemme laadukasta, Méthode Champenoise-menetelmällä valmistettua kuohuviiniä. Nautimme lasilliset tilan kuohuvaa kevyen suolaisen palan kera. Saapuminen Villa Arcadioon ja majoittuminen. Eevan ohjaama tutustumistilaisuus sekä maadoittava ja avaava Lempeä Hathajoogaharjoitus ja meditaatiohetki. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

20.4. keskiviikko | joogaa ja meditaatiota (A, I)

Aamiainen omaan tahtiin. Päivän aikana dynaaminen hathajooga, hoitava joogahieronta itselle + meditaatio. Vapaata-aikaa nauttia Villa Arcadion maisemista sekä omatoimista tutustumista lähialueisiin. Alkuillasta Yin joogaharjoitus ja meditaatio. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

21.4. torstai | Isola del Garda ja Cominciolin oliiviöly- ja viinitila (A, I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme veneellä Isola del Gardalle, yksityiselle Ferrari–Borghese–Cavazza –suvun omistamalle saarelle. Alun perin saarella sijaitsi Franciscus Assisilaisen luostari. Meille esitellään saaren upea puutarha sekä 1800-luvulta peräisin oleva huvila. Nautimme aperitivon ja kevyen lounaan. Isola del Gardalta jatkamme matkaa Cominciolin oliiviöljy- viinitilalle. Tutustumme tilan palkittuihin öljyihin ja kuulemme myös viininvalmistuksesta. Kierroksen jälkeen palaamme hotellille. Lempeä Hathajoogaharjoitus retken jälkeen. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

22.4. perjantai | joogaa ja meditaatiota (A, I)

Aamiainen omaan tahtiin. Aamulla Flow joogaharjoitus, hoitava joogahieronta itselle + meditaatio. Vapaata-aikaa nauttia Villa Arcadion maisemista sekä omatoimista tutustumista lähialueisiin. Alkuillasta kasvojooga ja meditaatio. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

23.4. lauantai | joogaa ja meditaatiota (A, I)

Aamiainen omaan tahtiin. Aamulla Hathajooga harjoitus hemmotteleva ja hoitava joogahieronta itselle. Kohti kukoistavaa hyvää elämää- valmennus. Naturally Blooming me -kukkaseremonia. Yhteinen juhlaillallinen Villa Arcadiossa.

24.4. sunnuntai | Bergamo, kotiinpaluu (A, L)

Aamulla kokoonnumme matkan viimeiseen yhteiseen Hathajoogaharjoitukseen. Aamiaisen jälkeen sanomme näkemiin Villa Arcadiolle ja lähdemme kohti Bergamon kaupunkia. Bergamon historiallinen kaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle kuten Roomakin. Kaupungissa näkyy keskiaika rinta rinnan renessanssi aikakauden kanssa ja kaupungin kapeilla mukulakivisillä kujilla voi aistia keskiaikaisen hengen. Nautimme lounaan ja matkaamme lentokentälle. Paluulento lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Huom! Matkalle voi varata myös naispaikan  mikäli sinulla ei ole omaa huonekaveria. Varauksen voi tehdä verkkokaupasta tai sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Lennot

AY1751 tiistai 19.4.2022 Helsinki – Milano kello 08.00 – 10.05

AY1756 sunnuntai 24.4.2022 Milano – Helsinki kello 19.00 – 22.55

 

Kuvia

Joogaa ja elämän kauneutta Gardajärvellä kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna