Jalkapallo

Jalkapallon EM-kisat Saksa 2024

Ajankohta
14.6. - 14.7.2024
Kesto
31 päivää
Kohde
Saksa
Pyydä tarjous

Jalkapallon EM-kisat Saksa 2024

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2024 järjestetään Saksassa, joka isännöi kisoja nyt toista kertaa. Kisat ovat järjestyksessään 17. jalkapallon miesten Euroopan-mestaruuskilpailut. Tällä kertaa turnaus alkaa 14. kesäkuuta ja päättyy 14. heinäkuuta 2024. .

Kisojen pelipaikkoja on yhteensä 10 isäntämaa Saksassa.

Lippu + hotelli pakettimme EM-karkeloihin ovat nyt myynnissä. Katso otteluohjelmasta haluamasi ottelu ja pyydä meiltä tarjous:

sport@kontiki.fi

tai 0505981075

Huom! Emme välitä pelkkiä ottelulippuja

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 14.6. - sunnuntai 14.7.2024

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun