Wellness-matkat

Hyvinvointia Villa Arcadiossa

Ajankohta
29.9. - 4.10.2024
Kesto
6 päivää
Kohde
Italia, Gardajärvi
Hinta
2093€
Varaa matka

Hengähdä ja voimaannu

Tämä rentouttava ja virkistävä hyvinvointimatka suuntautuu keskelle kauneinta Pohjois-Italiaa hurmaavaan eksklusiiviseen Villa Arcadio -hotelliin Salòn kaupunkiin Gardajärven rannalle. Loistava sijainti tarjoaa matkailijalle ihastuttavia tutustumiskohteita kävellen, patikoiden ja veneellä.

Hyvinvointivalmentaja Essi Määtän  järjestävä Hengähdä ja voimaannu -hyvinvointimatkan ohjelma sisältää päivittäin monipuolisen ja kokonaisvaltaisen kattauksen erilaisia kehollisia harjoituksia: yinjoogaa, luonnossa liikkumista, voimaannuttavia tunneharjoituksia, meditaatioita sekä hengitysharjoituksia. Tämän loman aikana pääset hengähtämään, rentoutumaan ja voimaantumaan kokonaisvaltaisesti.

Lue myös matkaohjelman päätteeksi palautteet edelliseltä matkalta.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Matkaan on varattavissa nais-/miespaikkoja. Jos huoneluku ei mene tasan, viimeiseksi varanneen on maksettava 1h-huoneen lisämaksu.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lento Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
 • ruumalaukku 23 kg ja 8 kg käsimatkatavara
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • ateriat: 2 x lounas ja 5 x illallinen (sis. mineraalivesi ja kahvi)
 • päivittäisen Essi Määtän ohjaukset
 • päivittäiset liikuntatilat (joogamatot ja viltit löytyy)
 • retki Vittoriale
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

• yhden hengen huone 365 €
• alkoholijuomat ruokailujen yhteydessä
• muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • virkistävä, kevyt liikunta: energisoiva ja avaavaa startti päivälle, joka sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

 • meditaatio- ja rentoutusharjoitukset: opit tulemaan tietoiseksi tämän hetken olotilastasi sekä rauhoitat kehoasi ja mieltäsi erilaisten harjoitusten avulla. Lisäämme energianvirtausta kehossa ja aktivoimme parasympaattista hermostoa.

 • yin-jooga: kehon ja mielen herättelyä lattiatasolla tapahtuvien asanoiden avulla. Myös kehon tukoksista vapaudutaan tehokkaiden syvävenyttävien asanoiden vaikutuksessa. Yhdessä syvävenyttävässä asanassa ollaan useita minuutteja ja annetaan kehon ja mielen sulautua yhteen.

 • mindfulness- ja hengitysharjoitukset: harjoituksilla keskitytään meneillään olevaan hetkeen, kehoon ja tuntemuksiin. Opit hengittämään tietoisesti ja korjaamaan omaa hengitystäsi sinulle hyödyllisempään suuntaan. Lisäät kehoon happea, mikä edistää virkeyttä sekä parantaa kehon ja mielen hyvinvointia.

 • Tunnetyöskentely: Pääset vapautumaan kuormittavista tunteista ja lisäämään voimauttavia tunteita.

 • ravitseva ja terveellinen lähiruoka: Pienen hotellin ravintola on arvostettu ja tasokas. Tilan omilta mailta tulevat niin kasvikset, yrtit, kananmunat kuin oliivit ja marjatkin.

Matkanjohtaja

Essi Määttä

Essi Määttä on rentoutumiseen, yinjoogaan, tunnetyöskentelyyn ja stressinhallintaan erikoistunut hyvinvointivalmentaja. Hänellä on pitkä kokemus erilaisten ihmisten ohjaamisesta kurssein, workshopeihin, valmennuksin ja retriitein. Essille tärkeää työssä on ihmisten kohtaaminen, läsnäolo, kokemuksellisuus sekä synnyttää ihmisissä uusia oivalluksia.

Majoitus

Villa Arcadio ****

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua ravintolan näköalaterassilla. Huoneet ovat tilavia kaikilla mukavuuksilla. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 29.9. - perjantai 4.10.2024

29.9. sunnuntai | saapuminen Villa Arcadioon (L+I)

Lähdemme Finnairin aamuvuorolla kohti Milanoa. Hotellin edustaja on meitä vastassa lentokentällä. Lähdemme omalla bussilla kohti Villa Arcadiota ja matkalla kuulemme viimeisimmät Italian kuulumiset sekä Lombardian alueesta ja hotellista. Hotelli oli ränsistynyt luostari, kun Jaana ja miehensä lähtivät remontoimaan sitä luksushotelliksi. Perillä Villa Arcadiossa majoittuminen, lounas ja tutustuminen hotelliin ja sen viehättäviin terasseihin. Hotellin uima-allas on avoinna, joten nopeimmat ehtivät virkistäytyä vedessä ennen Essin ohjelmaa. Pysähdymme hetkeen ja tutustumme toisiimme sekä ohjelmaan, jonka jälkeen nautimme yhteisen tuloillallisen kauniissa puutarhassa Garda-järven maisemia ihaillen.

30.9. maanantai | Essin ohjelmaa: Hengähdä ja voimaannu (A+I)

Matkapäivän jälkeen saat nukkua pitkään ja nauttia herkullisen aamiaisen rauhassa, tiedostaen ja nauttien. Siirrymme oppimaan omasta kehosta, itsestä ja toisistamme. Tauko, jonka aikana voit toimia omien tarpeidesi mukaan ja mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Iltapäivän vietämme yhdessä, pysähtyen itsesi äärelle erilaisten harjoitusten muodossa. Päivän päätteeksi palauttavaa Yin-joogaa, jonka jälkeen nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion ihanassa tunnelmassa.

1.10. tiistai | Essin ohjelmaa: Hengähdä ja voimaannu (A+I)

Virkistävä, kevyt liikunta starttaa päivän, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa, tiedostaen ja nauttien.Oma ohjelma jatkuu maanantain tapaan.

2.10. keskiviikko | Retki Vittorialeen (A+I)

Virkistävä, kevyt liikunta starttaa päivän, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa, tiedostaen ja nauttien. Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Vittoriale degli Italianiin, joka on runoilija/kirjailija Gabriele D’Annunzion vuonna 1921 rakennuttama asuinpaikka Gardone Rivieran kaupungissa Lombardiassa. Hänen kirjalliset teoksensa edustivat dekedenttistä liikettä, joka oli vastareaktion edellisten romantikkojen naturalismille. Tunnetuimpia teoksia ovat muun muassa ”Il Piacere”, ”Il trionfo della morte”.  Asuinpaikka on nykyään auki yleisölle museoineen, teattereineen ja puistoineen.  Lounas omatoimisesti. Illallinen hotellilla.

3.10. torstai | Essin ohjelmaa: Hengähdä ja voimaannu (A+I)

Oma ohjelma jatkuu Essin ohjelman tapaan.

4.10. perjantai | matkapäivä, vierailu Bergamossa (A+L)

Aamumme alkaa kevyellä joogalla, jonka jälkeen nautitaan herkullinen aamiainen rauhassa ja nauttien. Keräämme viikon mahtavat energiat itseemme ja talletamme ne voimavaraksi Suomen talvea vastaan. Lounasta nautimme Bergamon vanhassa kaupungissa, ihanassa 1660-luvun huvilassa näköalapaikalla, jonka jälkeen lähdemme virkistyneinä kohti lentokenttää ja kotiinpaluuta.

Lennot Finnairilla Helsinki – Milano – Helsinki

29.9.2024 AY1751 Helsinki – Milano (MXP) 08.00-10.05
4.10.2024 AY1756 Milano – Helsinki (HEL) 19.05-23.05

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Hinnat perustuvat 11.1.2024 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 14. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. valuuttakurssien, poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Matkaohjelman soveltuvuus

Matkaohjelma vaatii normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Ilmoittautumiset: 30.6.2024 mennessä

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, erääntyy heti. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Peruutusehdot

Ennakkomaksun jälkeen, matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
• Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
• 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
• 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
• 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Jos matkanjärjestäjä joutuu peruuttamaan matkan esim. liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautetaan maksettu ennakkomaksu täysimääräisenä takaisin.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudat-taen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuo-toa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Edellisen matkan kokemuksia

“Tapasi ohjata tunteja ja harjoitusten monipuolisuus. Matkaohjelma oli hyvä retkineen, tuli nähtyä niin paljon. Aivan huikea kokonaisuus. Kiitos Sinulle.”❤️

“Essi olit timantti! Rauhallinen, kaunis paikka. Hyvä aamiainen sekä illallinen yhdessä.Villa Arcadio oli täydellinen. Kiireettömät aamut, aamu- ja iltaohjelmaa oli sopivasti jäi aikaa mukavasti myös muuhun nautiskeluun.”

“Villa Arcadio ja sinun ohjelma. Paikka oli kauneudessaan suorastaan hoitava. Ei ole oikein sanoja edes kertomaan, miten ihanaa siellä oli❣️ Täydellistä!”

“Päivän tauot tulivat tarpeeseen, mieli jatkoi prosessoimista niiden aikana. Pääsen niin syviin vesiin harjoitusten aikana, että tarvitsin tauon kehon ja mielen rauhoittamiseen. Villa Arcadion ilmapiiri tuntui vaaleanpunaisilta saippuakuplilta ”

“Tällä hetkellä sydän on niin kiitosta täynnä kaikesta kokemasta, että Suomen lokakuun sääkään ei haittaa ollenkaan. Sinulla on Essi ihana lahja. Olen onnekas, että tiemme kohtasivat näissä merkeissä. Olet rakkaudella vienyt minua kipeiden asioiden äärelle ja antanut samalla työkaluja niiden selvittämiseen. Sinussa on ihana valo Kiitos siitä, että säteet ovat osuneet minunkin”

“Erityisesti tykkäsin siitä, että sain vain olla, tulla kentälle ja siitä alkoi loma. Kaikki oli mietitty puolestani, oli helppo olla ja nauttia. Mennä sinne minne ”käskettiin”. Tykkäsin päivärytmistä: aamunavauksesta, aamupäivän sessiosta ja iltatuokiosta. Erityisen paljon pidin lempeästä aamiaisesta, niin IHANA ettei ollut kiirettä. Ja kyllä minä myös tykkäsin muutoinkin ruokailuista ja ruuista 🙂 . Pidin siitä, että tämä oli hyvinvointimatka EI (jooga)retriitti. Minulle sillä oli positiivinen merkitys. Se oli myös yksi syy miksi valitsin tämän matkan. Pidin siitä, että voin ottaa sen punaviinilasin ruokani kanssa :). Hotellin taso ja puitteet olivat loistavat. Whatapp -ryhmä lisäsi kivasti tiedonkulkua viikon aikana, se oli hyvä. Matkan rytmitys oli kiva, päivät jotka painottui hotellilla/ohjelmaan ja sit erikseen retkipäivät.”

“Puitteet aivan erinomaiset.Päiväkohtainen harjoitusten valinta muodosti toimivan ja toisiaan tukevan kokonaisuuden ja prosessin syvenemisen. Harjoitusten sopivuustaso oli erinomainen. Ilmapiiri oli vuorovaikutteinen, salliva ja tilaa antava. Tämä mahdollisti ryhmäytymisen ja kokemusten jakamisen. Viikko antoi eväitä ja uusia oivalluksia arkielämään.”

“Paikan kauneus ja hotellin esteettinen ja historiallinen taikapiiri, lempeytesi ohjaajana, ohjelman joustavuus, rauha Ehdottomasti matkat kannattaa järjestää ainutlaatuisissa paikoissa, kaukana tavallisista turistikehdoista. Villa Arcadio oli todellinen helmi, hintaankin suhteutettuna – saimme rauhan, kauneuden, ihanat aamiaiset, upeat illalliset, viinitilaretken, Isola Di Garda retken ja vielä Jaanan oppaaksi mukaan. Yllin kyllin siis kokonaisuuden hintaan nähden. Pyri jatkossa vastaavaan.”

Kuvia

Hyvinvointia Villa Arcadiossa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna