Muut lajit

Golfmatkat

Kausi
2024/2025
Kohde
Espanja, Portugali

Golfmatkat

Golfmatkat nyt myynnissä kauttamme vuodelle 2024

Varaa unohtumaton golfmatka Espanjaan tai Portugaliin! Näissä maissa pelikelit ovat taattuja ja olosuhteet huippuluokkaa. Pelaa maailmankuuluilla kentillä, jotka tarjoavat upeita näkymiä Välimerelle tai Atlantille. Nauti olostasi laadukkaissa hotelleissa, viettäen lopun vapaa-ajan rannalla tai altaalla.

 

Tai koe golfin lumo Iso-Britanniassa ja Irlannissa – maissa, jotka ovat täydellinen sekoitus historiaa, upeita kenttiä ja ikonisia maisemia. Pelaa DP World Tour-tasoisilla golfkentillä tai 152. The Openia isännöivällä Royal Troonilla, ja sukella perinteisen klubikulttuurin sydämeen. Nauti upeista pelikokemuksista vehreillä nummilla, rannikon kentillä ja historiallisilla golfklubeilla. Yhdistä golfinto ja ikimuistoinen matka brittiläiseen kulttuuriin.

 

Kaikkiin kohteisiin räätälöimme eripituisia golfpaketteja asiakkaan toiveiden mukaisesti aina muutaman päivän lomista longstay 28vrk lomapaketteihin.

Esimerkkihintaan sisältyy kuljetukset tai autonvuokraus, majoitukset aamiaisineen sekä pelikierrokset.

Kauttamme myös varaukset muihin golfkohteisiin Euroopassa. Pyydä tarjous porukallesi haluamaasi kohteeseen.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

Esimerkkihintaan sisältyy:

Lisämaksusta

  • Lennot
  • golfkärryn vuokraus
  • muut mahdolliset palvelut kuten tiiausaikojen ennakkovaraukset

Majoitus

Onyria Quinta da Marinha 5*

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna