Kulttuuri­matkat

Yllätysten Saksa

Yllätysten Saksa

Saksan liittotasavalta on yksi maailman johtavista teollisuusmaista ja sen merkitys EU:n yhtenä johtovaltiona on kiistaton. Maan historia on tulvillaan tapahtumia, jotka ovat vaikuttaneet Euroopan historian kulkuun.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Pyhä roomalainen keisarikunta, hansaliitto, Martin Luther ja Wittenbergin teesit, kolmikymmenvuotinen sota, Preussin kuningaskunta, Saksan keisarikunta, tuhoisat maailmansodat ja lopulta Berliinin muurin sortuminen – kaikki ovat tuttuja tapahtumia historian kirjoista.

Suuret joet Elbe, Rein ja Tonava halkovat Saksaa. Maa niiden ympärillä on otettu tehokkaasti hyötykäyttöön, mutta onneksi puhdasta luontoakin löytyy. Talvisin Alpit houkuttelevat laskettelun ja hiihdon ystäviä – Garmisch-Partenkirchen on suomalaisillekin tuttu talviurheilukaupunki. Saksa onkin ympärivuotinen matkailumaa, täältä löytyy vähän kaikkea kaikille.

Kaupunkien kulttuuritarjonta on enemmän kuin runsas: aktiivilomailija löytää vehreitä patikkamaastoja ja kulinaristin ei todellakaan tarvitse tyytyä vain makkaraan ja olueen. Pohjois-Saksassa on kilometrien mittaiset hiekkarannat ja mukavat rantalomakohteet, jotka ovat meille vielä hieman vieraampia.

Yhdellä kerralla tätä Keski-Euroopan jättiä on vaikea hahmottaa, siksi onkin mukava tehdä Saksan matkoista jatkumo. Seuraavaa matkaa odottaa aina edellistä enemmän tiedon ja tuntemuksen lisääntyessä.

Kuvia

Yllätysten Saksa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna