Kulttuuri­matkat

Saint Lucia - parasta Karibiaa

Saint Lucia - parasta Karibiaa

Huojuvat palmut, kuuma aurinko ja pehmoinen hiekkaranta. Saint Lucia on kaikkea tätä, mutta paljon muutakin.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Saari on vuoristoisempi kuin monet Karibian saarista. Sen johdosta luonto on rehevä ja kaunis. Maan sisäosien sademetsiä ja vuoristoa reunustavat upeat hiekkarannat. Paras matkustusaika on tammikuusta huhtikuuhun.

Saaren tulivuorella on kaksi nimeä, Qualibou ja La Soufriére, ja se on purkautunut viimeksi 1700-luvulla. Kalderassa on kuitenkin yhä kuumia lähteitä, rikinhajuisia höyryjä ja kiehuvaa mutaa. Tulivuoren lähellä kohoavat Saint Lucian maamerkit Piton-vuoret, erikoisen muotoiset kasvillisuuden peittämät kalliot.
Sademetsässä kasvaa jättiläissaniaisia ja orkideoita, sekä värikkäitä ja harvinaisia lintuja, kuten Saintlucianamatsoni, Saintlucianturpiaali, Valkorintamatkija ja Antillienpiivi.

Marigot Bay ja Rodney Bay ovat suosituimpia rantoja. Rantaelämä on karibialaiseen tyyliin rentoa ja vaivatonta. Auringonottoa haittaa ainoastaan se, että saarella on niin paljon muutakin tekemistä. Kun vuoret on koluttu ja sademetsässä patikoitu voit lähteä ostoskierrokselle pääkaupunki Castriesiin tai heittäytyä karibialaisiin rytmeihin – kokeile vaikka limboamista. Perjantaisin pidetään Gros Isletissä katujuhlat ja ne kestävät aamuun saakka.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna