Kulttuuri­matkat

Thaimaa - onnellisten hymyjen maa

Kohde
Thaimaa
Pyydä tarjous

Thaimaa - onnellisten hymyjen maa

Thaimaan suuri suosio perustuu asukkaiden ystävällisyyteen, aitoon hymyyn, rikkaaseen kulttuuriperintöön ja lämpöiseen auringonpaisteeseen. Etsitpä omaa rauhaa tai rantakohteen hulinaa, viidakkoa tai temppeleitä – löydät ne kaikki täältä.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Moni aloittaa tai lopettaa Thaimaan loman viettämällä muutaman päivän Bangkokissa. Pikaruokalat, vesibussit ja kelluvat torit luovat eksoottista tunnelmaa ja shoppailu on kerrassaan mainiota. Muistathan luonnollisesti tinkiä ostoksista, se kuuluu asiaan.

Varsinkin kun meillä Suomessa on viimaa ja pakkanen paukkuu, trooppiset rantakohteet houkuttavat puoleensa. Koh Samui ja Phuket ovat tutumpia kohteita, mutta aidointa Thaimaata löydät pienemmiltä saarilta.

Jos rantakohde kiintiösi on täynnä, lähde Pohjois-Thaimaahan, kuten Chiang Maihin ja löydät aivan erilaisen maan.

Suosittelemme lämpimästi Aava Resort & Spa -hotellia. Suomalaisomisteinen kylpylähotelli Khanomissa tuo esille Skandinaavisuutta arkkitehtuurissa ja sisustuksessa. Aava-design on luotu yhteistyössä suomalaisten kärkinimien kanssa. Hotelli yhdistää perinteisen thaimaalaisen ystävällisyyden skandinaaviseen laatuun ja designiin. Hotelli sijaitsee kauniilla 9 kilometriä pitkällä Nadan Beachilla. Rannan vesi on kirkkaan sinistä ja lähes koskemattomat rannat ovat säilyttäneet luonnonkauneutensa ja rauhallisuutensa. Khanom tunnetaan harvinaisista, pienistä vaaleanpunaisista delfiineistään, joita paikalliset suojelevat haluten säilyttää alkuperäisen idyllisen ympäristön puhtaissa vesissä viihtyvälle lemmikilleen.

Aalto ravintola tarjoaa romanttisen, mutta tyylikkään ympäristön täydelliselle gourmet-elämykselle. Aalto-menu on yhdistelmä aasialaisia ja eurooppalaisia makuja. Aallon euro-aasialainen fuusio-menu tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiselle ruokailuelämykselle, kuitenkaan unohtamatta eurooppalaisia ja aasialaisia klassikkoannoksia. Aalto on menunsa ohella panostanut viinilistaansa ja haluaa hemmotella myös viininrakastajia. Kadun puolella sijaitsevassa Aava Pizzeria & Bakeryssa pizzat paistuvat aidossa pizzauunissa ja leivomme joka aamu tuoreet leivät ja leivonnaiset asiakkaillemme.

Yksilöllisiä huonetyyppejä on neljä. Raikas ja ainutlaatuinen ilme näkyy etenkin huoneiden sisustuksessa, huoneet ovat valoisia ja harmonisia toivottaen sinut lämpimästi tervetulleeksi unelmiesi lomalle.

Kuvia

Thaimaa - onnellisten hymyjen maa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun