Kulttuuri­matkat

New York - Iso Omena

Kohde
Yhdysvallat
Pyydä tarjous

New York - Iso Omena

Mitä voisi kertoa kaupungista, josta on kerrottu jo kaikki? Tiesitkö, että alueen ensimmäiset asukkaat olivat intiaaneja? Heimoja oli useita, Hudsonin alajuoksua pitivät hallussaan delawaret, Manhattanilla leiriytyivät manatet ja  Brooklynissa asuivat simpukoita ja ostereita keräävät canarseet.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

1500-luvulla elämä muuttui radikaalisti ensimmäisten eurooppalaisten saapuessa ja tänä päivänä intiaaneista ei ole merkkiäkään. New Yorkin ensimmäinen nimi olikin Uusi Amsterdam.

Manhattanin siluetti pilvenpiirtäjineen on varmaan jokaiselle tuttu. Trendikäs Meatbacking District tarjoaa kulinaristisia elämyksiä, SoHon boheemit taiteilijakorttelit pikkukaupungin tunnelmaa ja suuret tavaratalot Macy’s , Bloomingdale’s ja Saks Fifth Avenue herättävät shoppailijan toimintaan. Muista myös Harlem, joka elää nousukautta. Apollo-teatterissa ovat esiintyneet niin Diana Ross kuin Michael Jacksonkin. Vierailu gospelmessussa jää vahvasti mieleen.

Yli 8 miljoonan asukkaan metropolissa on kaikkea. Tarjonta on niin huimaa, että lomailijan on pakko karsia kohteista, ellei aio viettää kaupungissa puolta vuotta kerrallaan. Tehokas suunnittelu takaa parhaan matkakokemuksen. Kun vierailut, teatterit, lounaat  ja dinnerit on etukäteen varattu on helppo heittäytyä seikkailuun Ison Omenan syövereihin. Elokuvista tutut maisemat vyöryvät vastaan ja koko ajan on tunne, että täällä eletään täydellä teholla.

Kuvia

New York - Iso Omena kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun