Kulttuuri­matkat

Moderni Dubai

Moderni Dubai

Dubaissa kaikki on suurinta, pisintä, komeinta ja uusinta. Kaupungin pilvenpiirtäjät kurkottaisivat pilvien korkeudelle, jos täällä siis olisi pilviä. Valtavat ostoskeskukset houkuttelevat uusimmilla merkkituotteilla ja kultakauppojen vitriinit notkuvat arvokkaan sisältönsä painosta. Moderni Dubai on hauska sekoitus vanhaa ja uutta.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan.

Erämaan keskelle on rakennettu kohde, joka hämmentää vierailijan uskomattomilla luomuksillaan. Dubaissa voi vaikka laittaa sukset jalkaan ja lähteä laskettelemaan. Kaiken uuden ja mahtailevan ohella on myös toisenlainen Dubai, jossa hiekka-aavikko jatkuu silmänkantamattomiin ja runsas arabialainen kulttuuri ja kaunis arkkitehtuuri ihastuttavat.
Kokeile unohtumatonta jeeppisafaria aavikolla. Beduiiniteltoilla voit kokeilla hennatatuointia, ratsastaa kamelilla tai vain nauttia arabian illan loistavasta tähtitaivaasta. Herkullinen barbeque-illallinen ja napatanssiesitys kruunaavat illan.

Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien pääkaupunki Abu Dhabi on suosittu retkikohde. Pilvenpiirtäjät, palatsit ja huvilat ovat moderneja mutta niissä näkyy arabialainen vaikutus. Majesteetillinen Sheikh Zayed moskeija on maailman kolmanneksi suurin. Suosittelemme kiertomatkaa, jonka aikana näet Dubain, Abu Dhabin, Qatarin ja Omanin.

Dubaissa tuhannen ja yhden yön tarinoita voi elää monella tavalla.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna