Kulttuuri­matkat

Malesia - aitoa Aasiaa

Malesia - aitoa Aasiaa

Malesia muodostuu kahdesta erillään sijaitsevasta osasta. Itä-Malesiaan kuuluu luonnonkauniin Borneon pohjoisosa ja Länsi-Malesiaan Malakan niemimaan eteläosa. Vauraassa Malesiassa on mutkatonta lomailla. Väestö koostuu pääosin malaijeista, kiinalaisista ja intialaisista. Malesian kulttuuri onkin jännittävä sekoitus kaikista kolmesta, lisämausteen antavat alkuperäiskansojen perinteet.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan.

Malesia on ollut historiansa aikana tärkeä kauppapaikka. Vuorollaan maata hallitsivat Portugali, Alankomaat ja Iso-Britannia. Toisen maailmansodan aikana Japani miehitti maan. Väestöstä yli puolet on malaijeja ja kiinalaiset ovat toiseksi suurin väestöryhmä.

Malesia on monipuolinen lomamaa. Kuala Lumpurissa (tuttavallisesti KL) on tavallaan parhaat palat Bangkokin kaaoksesta ja Singaporen siisteydestä. Huiman korkeat Petronas Towers kaksoistornit hallitsevat kaupungin maisemaa. KL on loistava shoppailukaupunki, uusien ja kiiltävien ostoskeskusten rinnalla tunnelmaa löytyy aidosta Chinatownista. Langkawi on auringonpalvojien paratiisi ja Borneo houkuttaa sukeltajia ja luonnonystäviä.

Malesia on turvallinen ja ystävällinen maa. Palvelu pelaa ja hintataso on edullinen. Monikulttuurisessa maassa on paljon nähtävää ja koettavaa ja vaikka Malesia on moderni aasialainen maa täällä kyllä riittää mystiikkaa.

Cameron Highlands on mielenkiintoinen vierailukohde. Muutaman tunnin ajomatkan päässä Kuala Lumpurista, keskeltä viidakkoa, löytyvät valtaisat teeplantaasit ja mansikkatarhat. Historian ystävän kannattaa poiketa kauniissa Melakassa. Pienillä kujilla on kahviloita, hyviä ruokapaikkoja ja pieniä gallerioita.

Kaiken kaikkiaan Malesia on yllättävän monipuolinen maa.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna