Wellness-matkat

Thaimaa hotelli Aava

Thaimaa hotelli Aava

Aava Resort & Spa on suomalaisomisteinen kylpylähotelli Kaakkois-Thaimaassa. Skandinaavisuutta on tuotu esille arkkitehtuurissa ja sisustuksessa. Aava-design on luotu yhteistyössa suomalaisten kärkinimien kanssa. Hotelli yhdistää perinteisen thaimaalaisen ystävällisyyden skandinaaviseen laatuun ja designiin.

Pyydä tarjous

Matkaohjelma

Räätälöimme ryhmällesi sopivan ohjelman toiveidenne mukaan.

Kohteen lähes koskemattomat rannat ovat säilyttäneet luonnonkauneutensa ja rauhallisuutensa. Hotelli sijaitsee kauniilla 9 kilometriä pitkällä Nadan Beachilla. Puhtaan ja rauhallisen rannan vesi on kirkkaansinistä. Khanom tunnetaan harvinaisista, pienistä vaaleanpunaisista delfiineistään, joita paikalliset suojelevat haluten säilyttää alkuperäisen idyllisen ympäristön puhtaissa vesissä viihtyvälle lemmikilleen.

Aalto ravintola tarjoaa romanttisen, mutta tyylikkään ympäristön täydelliselle gourmet-elämykselle rannalla. Aalto-menu on yhdistelmä aasialaisia ja eurooppalaisia makuja. Aallon euro-aasialainen fuusio-menu tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiselle ruokailuelämykselle, kuitenkaan unohtamatta eurooppalaisia ja aasialaisia klassikkoannoksia. Aalto on menunsa ohella panostanut viinilistaansa ja haluaa hemmotella myös viininrakastajia. Kadun puolella sijaitsevassa Aava Pizzeria & Bakeryssa pizzat paistuvat aidossa pizzauunissa ja leivomme joka aamu tuoreet leivät ja leivonnaiset asiakkaillemme.

Huonetyyppejä on neljä, joista jokainen on yksilöllinen. Raikas ja ainutlaatuinen ilme näkyy etenkin huoneiden sisustuksessa, huoneet ovat valoisia harmonisia toivottaen sinut lämpimästi

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna