Taru Mäenpää

Olen uteliaan rohkeasti maailmaa katsova ja uudenlaiseen lähestymiseen innostava hyvinvointivalmentaja, life-, ura- ja business coach, työnohjaaja sekä Zumba-addikti, joka haastaa, sparraa ja omalla esimerkillään myös inspiroi.

Tarjoan näillä ryhmämatkoillani uuteen herättelevää ja mukavampaan matkantekoon kannustavaa tietotaitoa ja kokemusta – uusia väyliä nähdä maailmaa ja itsensä, ytimessä alati muuttuva monien mahdollisuuksien maailma.

Työtapani: Uskon monialaisen tarkastelun voimaan sekä rohkaisen heittäytymiseen – kokeillemalla pohdinnat konkreettisiksi teoiksi. Työskentelytyylini on ihmislähtöistä ja vuorovaikutteista. Tärkeässä roolissa ovat niin ihmisten aito kohtaaminen kuin toiveet ja tavoitteet. Kohtaan suoraviivaisesti ne osa-alueet, jotka kaipaavat huomiota muuttuvassa maailmassa. Tarjoan tukea kasvuun ja kehittymiseen, henkiseen kukoistukseen ja iskuun – oli kyseessä sitten työnhaku, urakehitys, oppimispolut, yrittäjyys tai kehittyminen asiantuntijana, esimiehenä, yritysjohtajana tai yrityksenä. Työkaluina mm. liikunta henkisen kasvun välineenä, positiiviseen psykologiaan kuuluva tavoitekeskeinen ajattelu sekä kiitollisuus ja aito kohtaaminen, joka on hetkeen pysähtyvää välittämistä. Kuvaavina sanoina: Rohkeus. Määrätietoisuus. Luottamus. Tutustu minuun – taustoihini, mitä minusta on sanottu sekä ajatuksiini: https://tarumaenpaa.com

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun