Pirjo Sehic

Olen iloinen ja pirteä freelancer ammattiopas. Olen työskennellyt matkailualalla jo yli 35 vuotta eri tehtävissä mm. kohdepäällikkönä ja oppaana, matkanjohtajana sekä erilaisten matkojen tuotanto- ja sopimuspäällikkönä. Asun nyt Suomessa.

Työhistoriani on hyvin laaja ja monipuolinen. Olen toiminut fysioterapeuttina, Jyväskylän kongressikeskuksen kokouspäällikkönä, Euroopan Neuvoston projektipäällikkönä Bosnia-Hertsegovinan sodan jälkeisissä kansainvälisissä koulutus- ja kuntoutusprojekteissa. Toimin Bosnian kielen tulkkina Suomen sisä-, ulko- ja opetusministeriöiden projekteissa. Koulutin myös Suomen Puolustusvoimien SFOR/Rauhanturvaajia niin Bosniassa kuin Suomessa.

Matkailun parissa työskenteleminen on kuitenkin erityisen lähellä sydäntäni ja minulle tärkeää. Koska asuin pysyvästi n.20 v. ex-Jugoslaviassa, on sen nykyiset itsenäiset valtiot; Kroatia, Slovenia, Bosnia-Hertsegovina, Makedonia, Montenegro, Kosovo ja Serbia minulle kuin toinen kotimaa. Tunnen nämä alueet kuin omat taskuni ja voin kertoa monipuolisesti niiden kulttuurista, asukkaista, tavoista, menneestä- ja lähihistoriasta sekä nykypäivän arkisesta elämästä, kaikkia sellaisia asioita, tapahtumia sekä tarinoita, myös omista kokemuksistani, joita et voi lukea mistään opaskirjoista. Muita kohteitani ovat Albania, Islanti, Italia, Espanja ja USA.

Kaikki nämä matkailuvuodet ja niiden kokemukset, ovat luoneet ja antaneet minulle vankan pohjan opastyölleni, jota haluan yhä jatkaa ja jakaa asiakkaideni ja ryhmieni kanssa. Lämpimästi tervetuloa kanssani Kon-Tiki Toursin ikimuistoisille ja ainutlaatuisille elämysmatkoille!

 

Matkanjohtajan tulevat matkat

Metsä­­matkat

Metsälehden lukijamatka Yhdysvaltoihin

22.9. - 29.9.2024 | 4098 €
Lue lisää ja varaa

Eläkeliiton seurassa Pohjois-Italiaan!

14.10. - 18.10.2024 | 1650 €
Lue lisää ja varaa
Kulttuuri

JJ's BBQ Texas Road Trip

31.10. - 7.11.2024 | 3990 €
Lue lisää ja varaa
Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun