Liisa Väisänen

Olen uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi, tietokirjailija, kulttuurivaikuttaja, suosittu luennoitsija sekä opas ja matka-asiantuntija.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri kirjallisuustieteestä ja filosofian tohtori estetiikasta. Olen väitellyt islamilaisesta taidefilosofiasta Genovan yliopistossa ja opiskellut muun muassa filosofiaa, taidehistoriaa, teatteritiedettä, kirjallisuutta, estetiikkaa ja teologiaa Kairon, Sorbonnen, Helsingin ja Joensuun yliopistoissa. Minulla on Vatikaanin hyväksymä uskonnollisten kulttuurimatkojen diplomi ja matkailun teknisen johtajan tutkinto sekä matkailualan yrittäjätutkinto Italiassa. Oppaan tutkinnon suoritin Italiassa ja matkanjohtajan tutkinnon Espanjassa. Minulle on myönnetty vuonna 2009 Pro Arte -mitali, 2010 Martti Ahtisaari -mitali ja vuonna 2016 Engell-palkinto.

Olen parhaimmillani opastaessani entisessä kotimaassani Italiassa ja nykyisessä kotimaassa Espanjassa, mutta toisaalta kotini on kulttuurissa: olipa kyse sitten Berliinin taidemuseoista tai Santiago de Compostelan pyhiinvaellustiestä. Pidempiä aikoja olen asunut myös Egyptissa, Tunisiassa ja Ranskassa.

 

Matkanjohtajan tulevat matkat

Oopperamatkat

Lyon musiikin ja taiteen kaupunki

29.3. - 31.3.2019 | 1720 €
Lue lisää ja varaa
Kulttuuri

Liisa Väisäsen Andalusia

28.4. - 5.5.2019 | 1690 € / 1740 €
Lue lisää ja tee varaus