Johanna Wahlbeck

Olen moderniin ja nykytaiteeseen sekä erilaisiin kuvataiteellisiin menetelmiin erikoistunut yrittäjä. Tehtyäni taidekasvatustyötä reilun vuosikymmenen hyppäsin taidemuseo EMMAsta firmani Johanna Wahlbeck Oy:n puikkoihin. Asiakastyön lisäksi järjestän taidematkoja ja olen käytettävissä myös Kon-Tikin oppaana ja matkanjohtajana. Koulutan kuvataidemenetelmien käyttöä esimerkiksi rentoutumiseen.

Olen koulutukseltani taidefilosofi (FM), psykodynaamisen koulutuksen saanut kuvataideterapeutti (Suomen Mielenterveysseuran Koulutuskeskus),  työnohjaaja (STOry-pätevyys) ja taidekasvatuksen aineen tohtorikoulutettava (Jyväskylän yliopisto), töitä teen Helsingistä käsin.

Koulutustaustani käsittää laaja-alaiset taide- ja musiikkiopinnot. Helsingin yliopistossa (FM) luin pääaineenani estetiikkaa taidefilosofian linjalla, sivuaineina muun muassa taidehistoriaa ja psykologiaa. Väitöskirjani aiheena on nykytaidekuvien katsominen.

Taide ja asioiden pohdiskelu ihmisten kanssa ovat olleet intohimoni pienestä pitäen. Ajattelen että kuvataiteesta ja kuvataiteellisesta ilmaisusta nauttiminen kuuluu kaikille. Omaan monipuolisen asiakaspalvelutyökokemuksen parinkymmenen vuoden ajalta. Taidemuseo-oppaan pitkän kokemuksen lisäksi olen mm. ohjannut erilaisia koulutustilaisuuksia ja kursseja sekä julkaissut asiantuntija-artikkeleita.

Asiakkailta olen saanut palautetta erityisesti siitä, että olen asiantunteva ja asiastani innostunut, otan toiveet ja mielenkiinnon kohteet huomioon ja osaan huomioida ryhmän mielenmaiseman, minulla on interaktiivinen ote ja todellista ammattitaitoa.  Erityiskiitosta olen saanut innostuneisuudestani ja sen levittämisestä, tai jopa tartuttamisesta! Lisätietoja Oivallamme.fi

Kuvaaja: Ella Tommila

Matkanjohtajan tulevat matkat

Kulttuuri

Taidematka Venetsian biennaaliin

6.10. - 10.10.2024 | 1995 €
Täynnä! Kysy jonopaikkaa.
Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna