Anne Lappi

Olen asunut 20 vuotta Alpeilla, niistä 17 vuotta Zell am Seessä Itävallassa. Alunperin tulin Alpeille yhdeksi talveksi, mutta vuoret veivät sydämeni ja jäin tänne postikorttimaisemaan. Elämäni vaihtui levy-yhtiön pr-päälliköstä matkaoppaaksi. Ensimmäiset kesät olin Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, sitten tein
vuosia päiväretkiä paikalliselle bussifirmalle asiakkaina matkailijoita ympäri maailmaa. Talvet laskettelin SunSki-oppaana.

Muutama vuosi sitten tein itävaltalaisen Bergwanderführer-koulutuksen eli olen virallinen alppivaellusopas. Samalla perustin yhden-naisen-yrityksen ja teen opastusten lisäksi kesällä vaelluksia ja talvella lumikenkävaelluksia. Vaellukset eivät ole pelkkää liikuntaa, vaan myös luontoelämys: nautimme vuorimaisemista ja ihailemme alppikukkia, eläinten jälkiä ja muita luonnonihmeitä. Olen utelias luonteeltani ja erityisen kiinnostunut ihmisistä, eri maiden kulttuureista ja historiasta, ja miten nämä nivoutuvat toisiinsa, unohtamatta erilaisia makuelämyksiä.

Haluan aina oppia uutta, ja taustatietojen etsiminen eri opastuksille avaa uusia maailmoja. Tietokone ja kirjat auttavat pitkälle, mutta parhaan tiedon saa kuitenkin jututtamalla paikallisia ihmisiä. Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen räätälöinyt ja opastanut lukuisia Trio Travelsin maa- ja metsätalousmatkoja. Näiden matkojen ansiosta Keski-Euroopan maa- ja metsätalous on tullut tutuksi Itävallan lisäksi myös Saksassa, Italiassa, Sloveniassa ja Kroatiassa. Kon-Tiki Toursin ostettua Trion liiketoiminnan jatkamme yhteistyötä samalla tavoin.  Matkoilla kerron ryhmälle nähtävyyksien lisäksi tavallisten ihmisten elämästä ja paikallisesta luonnosta, maistelemme paikallisia herkkuja ja tutustumme myös sitä kautta matkakohteiden kulttuureihin.

Matkanjohtajan tulevat matkat

Metsä­matkat

Metsä- ja luontomatka Itävaltaan

12.6. - 16.6.2024 | 1630 €
Täynnä! voit kysyä jonopaikkaa
Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun