Anna-Katri Räihä

Anna-Katri Räihä on ympäristöasiantuntija, bloggaaja ja maailmanmatkaaja, jonka sydän vetää yhä uudelleen kaukomaille. Rohkeutta ja matkakokemusta tältä naiselta ei puutu, sillä hän on reissannut yksin mitä eksoottisemmissa kaukokohteissa. Tähän mennessä hän on vieraillut yli 100 maassa ja kaikissa 7 maanosassa, ja haaveilee valloittavansa elämänsä aikana kaikki maailman maat.

Anna-Katri rakastaa eksoottisia luontokohteita eri eläinlajeineen ja aktiviteetteineen sekä aitoja kohtaamisia paikallisten ihmisten kanssa pienissä maalaiskylissä. Toki hän viihtyy myös paratiisimaisilla surffirannoilla sekä nauttii laadukkaista hyvinvointilomista. Kaikissa hänen matkoissaan korostuvat elämykselliset kokemukset sekä uusien asioiden oivaltaminen matkalla ollessa.

Anna-Katri pitää suosittua Adalmina’s Adventures matkablogia, jossa hän jakaa matkatarinoita ja vinkkejä maailmalta yksin matkailevan naisen silmin sekä vie lukijat nojatuolimatkalle maailman upeimpiin ja eksoottisimpiin paikkoihin. Blogista saa niin inspiraatiota uusien unelmakohteiden löytämiseen kuin vinkkejä matkan konkreettiseen suunnitteluun, mutta myös ajatuksia oman näköisen elämän rakentamisesta. Anna-Katri toivoo esimerkillään kannustavan muitakin lähtemään rohkeasti elämänsä seikkailulle ja toteuttamaan pieniä sekä suuria unelmiaan!

Anna-Katri on intohimoinen matkavalokuvaaja, ja hänellä on kyky tallentaa kuviin kauniita hetkiä ja aitoja elämyksiä, jotka saattavat nostattaa katsojallakin tunteet pintaan. Hänen helposti ymmärrettävät ja käytännönläheiset valokuvausvinkit ovat olleet suosittuja ja kiiteltyjä. Hän on mm. kurssivetäjänä Rajala Pro Academyssä.

 

 

 

Adalmina´s Adventures copy right
Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun