Hyvinvointivalmentaja Piia Koriseva

Hyvinvointivalmentaja, luennoitsija, personal trainer, kirjailija

 

Kun elämään suhtautuu innostuneen positiivisesti ja nauttii juuri tästä hetkestä, voi tehdä ja kokea vaikka ja mitä, elää elämänmakuista elämää.

Sinua on vain yksi, sinä olet tärkeä, pidä siis huolta itsestäsi.

Piia on kolmen hienon pojan äiti, joka vapaa-ajallaan kasvattaa koiria, tekee käsitöitä, rakastaa puutarhassa möyrimistä ja extempore juttuja. Hän teki unelmatyötään mediassa ja pitkät päivät veivät mukanaan, kunnes vuonna 2008 Piian ollessa vain 35 vuotias, hyvin kiireisen elämän pysäytti migreenin aiheuttama aivoinfarkti, joka halvaannutti Piian toisen puolen. Alkoi vuosien kuntoutus, jonka aikana Piia taisteli itsensä pyörätuolista puolimaratonille.

Tuo tapahtuma muutti kaiken ja arvostus elämään sai uuden näkökulman. Elämä on elettävä nyt, eikä sitku. Tuolloin syntyi uusi Piia ja alkoi uudenlainen matka kohti Elämänmakuista Elämää.

Ihmiskeho ja mieli kiinnosti Piiaa niin paljon, että hän kouluttautui hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi, luki Suomessa ja yliopistossa Englannissa anatomiaa ja suoritti psykologian perusopinnot.

Piia on myös kirjoittanut kirjan ‘365 muutoksen päivää` ja tehnyt 10 jaksoa podcastia Supplaan keski-ikäisen naisen elämästä. Hän keskittyy ihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen ja on jo vuosia kiertänyt luennoimassa stand up tyyliin huumorin keinoin hyvinvoinnista ainoana Suomessa.

Piian ‘Elämänmakuista Elämää’ hyvinvointiluennot ovat hersyvän hauskoja. Näillä luennoilla ei pönötetä kalvosulkeisissa vaan nauretaan ja oivalletaan humorististen esimerkkien ja tarinoiden avulla. Luennoilta saat vastaukset kysymyksiin kuten ‘mitä yhteistä on luumulla ja pakaralihaksella?’ tai ‘osaatko rakastaa ja kunnioittaa itseäsi?’.  Aiheina on mm. ruokailu, uni, fyysinen jaksaminen, henkinen jaksaminen, itsensä kunnioittaminen ja terve minäkuva.

Tällä matkalla Piian Elämänmakuista Elämää luento käydään läpi kolmessa osassa ja se on pidempi ja syventävämpi kuin normaalit luennot. Välillä nauretaan melkein pissat housuissa ja henkistä puolta käsitellessä saattaa joillain kyynelkin tirahtaa. Enimmäkseen kuitenkin nauretaan ja tuuletetaan piintyneitä ajatuksia ikkunat auki uudelle.

Piia on monipuolinen valmentaja ja hän on luentojen lisäksi mukana matkalla kanssanne vetämässä erilaisia liikunnallisia osuuksia aamu ja iltajumppineen, joista esimerkkejä matkaohjelmassa.  Piia on myös mukana retkillä viihdyttämässä ihanan pirskahtelevan positiivisella persoonallaan teitä.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun