Me tunnemme ikäihmisten matkatoiveet

Matkatoimisto  Kon-Tikin MatkaSeniorit-klubi  on tarjonnut erityisesti senioreille suunniteltuja ryhmämatkoja jo yli lähes 20 vuotta. Me tunnemme iäkkäämmän asiakaskunnan toiveet ja tarpeet. Matkat suunnitellaan huolella ja hyvissä ajoin ryhmän oman matkavastaavan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Me kuuntelemme toiveenne ja opastamme mukavien matkakohteiden valinnassa. Omassa porukassa suomalaisen matkanjohtajan tai oppaan johdolla pitempikin matka sujuu helposti, turvallisesti ja mukavasti.

Räätälöidyllä ryhmämatkalla koet upean, monipuolisen matkaohjelman samanhenkisessä seurassa suomalaisen oppaan johdolla helposti ja mukavasti. Seniorimatkojen ohjelmaan kuuluu aina kuljetukset, majoitus aamiaisella, sopivan pituiset retket opastuksineen ja usein myös puolihoitoateria. Vapaa-aikaa on myös sopivasti ostoksille tai lepoa varten.

Ota yhteyttä, pyydä matkaideoita ja tarjousta!

Kun oikea matkakohde ja ohjelma on sovittu, autamme sinua markkinoimaan matkaa, tuotamme materiaalia jaettavaksi joko sähköpostilla tai kirjeitse ja tulemme mielellämme vaikkapa yhdistyksenne kokoukseen esittelemään matkaa. Meistä on ilo olla yhteistyössä matkavastaavien kanssa ja monesta vakioasiakkaasta on tullut ystäviä. Ota yhteyttä suoraan omaan myyntipäällikköösi tai lähetä sähköpostia info@matkaseniorit.fi.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun