Kontiki
Kon-Tikin Islannin matkalta: kuuma lähde Blue Lagoon

Matkatoimisto MatkaSeniorit on tarjonnut erityisesti senioreille suunniteltuja ryhmämatkoja jo yli 15 vuotta. Me tunnemme iäkkäämmän asiakaskunnan toiveet ja tarpeet. Matkat suunnitellaan huolella ja hyvissä ajoin ryhmän oman matkavastaavan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Me kuuntelemme toiveenne ja opastamme mukavien matkakohteiden valinnassa. Omassa porukassa suomalaisen matkanjohtajan tai oppaan johdolla pitempikin matka sujuu helposti, turvallisesti ja mukavasti.

Matkatoimisto Kon-Tiki Tours on kotimainen, yksityinen palveleva ryhmämatkatoimisto, joka on perustettu vuonna 1995. MatkaSeniorit-nimellä aloitimme vuonna 1999 matkojen myynnin erityisesti senioriryhmille ja eläkeläisyhdistyksille. Alkuvuosina seniorimatkoja myytiin etupäässä Baltiaan ja Pohjoismaihin, nykyisin ympäri maailmaa.

Me MatkaSeniorit tunnemme ikäihmisten matkatoiveet
Räätälöidyllä ryhmämatkalla koet upean, monipuolisen matkaohjelman samanhenkisessä seurassa suomalaisen oppaan johdolla helposti ja mukavasti. Seniorimatkojen ohjelmaan kuuluu aina kuljetukset, majoitus aamiaisella, sopivan pituiset retket opastuksineen ja usein myös puolihoitoateria. Vapaa-aikaa on myös sopivasti ostoksille tai lepoa varten.

Ota yhteyttä, pyydä matkaideoita ja tarjousta!
Kun oikea matkakohde ja ohjelma on sovittu, autamme sinua markkinoimaan matkaa, tuotamme materiaalia jaettavaksi joko sähköpostilla tai kirjeitse ja tulemme mielellämme vaikkapa yhdistyksenne kokoukseen esittelemään matkaa. Meistä on ilo olla yhteistyössä matkavastaavien kanssa ja monesta vakioasiakkaasta on tullut ystäviä. Ota yhteyttä suoraan omaan myyntipäällikköösi, soita numeroon 09 466 300 tai lähetä sähköpostia info@matkaseniorit.fi.