Unelmien risteily Karibialle

Ajankohta
Talvi
Kohde
Karibia
Pyydä tarjous

Unelmien risteily Karibialle

Kun talvella Suomessa on pimeää ja koleaa, Karibialla paistaa aurinko. Upea Karibian risteily on once in a lifetime-kokemus ja loma vailla vertaa. Maisemat ja kohteet vaihtuvat, mutta matka taittuu mukavasti samassa sängyssä ilman pakkaamista ja purkamista.

Pyydä tarjous

Majoitus

Risteilyalus Carnival Glory

Carnival Glory risteilee Bahamalla, Kanadassa ja Karibialla. Värikkäällä laivalla voit ottaa lasillisen BlueIguana Tequila Barissa ja sen jälkeen nauttia stand up -komiikasta The Punchliner Comedy Clubissa. Lido Deckillä voit verhoutua aurinkolasien alle katselemaan ihmisiä kaikista eri maailman kolkista.Carnival Gloryn kotisatamat ovat Miami, New York ja Norfolk. Risteilykohteet ovat Bahama, Kanada/Uusi-Englanti ja Karibia. Matkustajia alukselle mahtuu 2 984 ja henkilökunnan määrä on 1150. Laivan pituus 290 m.Laivalla on monta erilaista ravintolaa. Guy´s Burger Joint on pikaruokaravintola, BlueIguana Cantina tarjoaa meksikolaista ruokaa, The Taste Bar on erikoisravintola ja Steakhouse hyvä pihviravintola.  Laivan kahvilat ja baarit ovat Internet Café, Coffee Bar, RedFrog Rum Bar, BlueIguana Tequila Bar, Alchemy Bar, EA SPORTS Bar ja Piano Bar.Tekemistä ja viihdettä laivalla on yllin kyllin. Voit valita näistä mieleisesi: The Punchliner Comedy Club, pelisali, Carnival´s Seaside Theatre -ulkoilmateatteri, Dive-In Movies allaskannen teatteri, Mini Golf, uima-altaita, myymälöitä, taidegalleria, kirjasto, yökerho, kasino, Serenity Adult Retreat yli 21-vuotiaiden rentoutumisalue, Spa, juoksurata, jooga- ja pilatestunteja, kuntosali, kauneushoitola ja kampaamo.

Matkaohjelma

Päivä 1 Kohti Miamia

Lähtö Helsingistä Frankfurtin kautta Miamiin. Miamin lentokentällä ryhmää on vastassa suomenkielinen opas ja bussi. Matka on ollut pitkä, joten pidemmittä puheitta majoittaudumme hotelliin Miami Beachille toipumaan matkan rasituksista.

Päivä 2 Itäisen Karibian risteily

Hotelliaamiaisen jälkeen odottaa kuljetus hotellin edessä, joka vie ryhmän satamaan. Laivan sisäänkirjaantuminen tapahtuu klo 12.30–14.30. Matkan kohokohta alkaa, laiva lähtee kohti Bahamasaaria klo 16.00.

Päivä 3 Half Moon Cay, Bahamasaaret

Carnival Glory saapuu klo 9.00 Half Moon Caylle ja trooppisen saaren houkutukset kutsuvat. Bahaman lempeät tuulet ja Calypson rytmit houkuttelevat matkaajia löytämään romantiikkaa tältä yksityiseltä saarelta. Idyllisen saaren piilopaikoissa voi nauttia turkoosista merestä, ratsastaa hevosilla puuterimaisen valkoisella hiekkarannalla, kohdata rauskuja, uida, purjentia, snorklata… ja mikä ettei nauttia hedelmäisestä rommijuomastakin ulkoilmabaarissa.

Päivä 4 Meripäivä

Nautimme hauskasta meripäivästä laivassa ja tutustumme ihmisiin eri puolilta maailmaa…

Päivä 5 St. Thomas

Merenkulkijat ympäri maailmaa ovat löytäneet St. Thomasin satamat jo kauan aikaa sitten. Nykyään St. Thomas on yksi vilkkaimmista ja kehittyneimmistä satamista Länsi-Intiassa – Charlotte Amalie on saaren historiallinen pääkaupunki. Voit halutessasi liittyä Carnival Gloryn järjestämiin ohjelmiin, shoppailla kaupungissa, pelailla Magens Bay Beachin hiekkarannoilla, mennä mukaan purjeveneretkelle salaisiin merirosvopoukamiin…

Päivä 6 San Juan, Puerto Rico

Tico tico, romantico á la Puerto Rico!
Historiallinen San Juanin kaupunki erottuu espanjalaisten perustajiensa tyylilleen uskollisena ja kaupungista löytyykin siirtomaa-aikaisia linnoituksia El Morro ja San Cristobal, mutta myös kosmopoliittisia bulevardeja, vilkkaita kahviloita, gallerioita ja design-liikkeitä… Eikä parane unohtaa Bacardi-tislaamoa ja sen yli 100 vuotista historiaa…

Päivä 7 Grand Turk

Grand Turk, Turks & Caicos -saaret ovat pieniä, mutta täynnä luonnonihmeitä ja historiallista charmia. Carnivalin retki kuljettaa matkaajat lumotun saaren uumeniin, jossa vanhat tuulimyllyt, ruohopolut ja kuvankauniit rannat vain odottavat valloittajiaan. Snorklaaminen tai sukeltaminen koralliriutoille on romanttisinta jos mikä. Kierros kaupungissa ja värikkäässä Grand Turk Cruises centerissä ostoksilla saattaa ihastuttaa jotakuta ihanalla paikallisella korulla…

Päivä 8 Meripäivä

Nautimme taas hauskasta meripäivästä laivassa ja tutustumme ihmisiin eri puolilta maailmaa…

Päivä 9 Takaisin Miamiin

Carnival Glory saapuu aamutuimaan Miamin satamaan. Jännittävän ja hauskan viikon jälkeen risteily on päättynyt, mutta ihanat muistot ja kaikki uudet löytyneet ystävyydet kestävät eliniän!

Satamassa meitä odottaa suomenkielinen opas, joka näyttää vielä parhaat palat Miami Beachistä sekä itse Miamin kaupungista ja lähiympäristöstä. Matkalla ajetaan ja pysähdellään mm. Miamin South Beachin art-deco-alueella, Lincoln Road kävelykadulla, Miamin pilvenpiirtäjäosassa sekä hallinnollisella ja kaupallisella alueella. Näemme myöskin upean Coconut Grove alueen ja Coral Gablen hienostokaupunginosan. Vietämme yön vielä Deauville Beach Resort hotellissa, nautimme viimeisestä matkaillasta vielä täysin siemauksin.

Päivä 9 Kotiinpaluu

Nautimme aamiaisen rauhassa hotellilla, teemme ehkäpä vielä muutamia viime hetken ostoksia ja pakkaamme laukut kotimatkaa varten. Kuljetus hotellilta kohti Miamin lentoasemaa ja Lufthansan lento Frankfurtin kautta Helsinkiin.

 

Kuvia

Unelmien risteily Karibialle kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun