Ajankohtaiset tiedotteet ja tulevat tapahtumat

 

Täältä löydät koosteen tulevista tapahtumista ja tuoreimmista yhteistyökuvioista. Pysy ajantasalla ja tule inspiroitumaan sekä tapaamaan meitä henkilökohtaisesti tapahtumiin. Olemme aina miellellämme apunasi räätälöityjen ikimuistoisten matkojen suunnittelussa.

Lisää ajankohtaisia artikkeleita sekä lehdistötiedotteemme löydät ePressi-palvelusta.

Haluatko kuulla uusista matkoista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa? Tutustu uutiskirjearkistoomme ja tilaa uutiskirjeemme jatkossa suoraan sähköpostiisi.

 

Yhteistyösopimus Luonnonperintösäätiön kanssa päästöjen kompensoinnista

Kon-Tiki Tours on tehnyt sopimuksen Luonnonperintösäätiön kanssa matkan aiheuttamien päästöjen kompensoinnista. Tästä lisää myöhemmin.

Tapahtumamarkkinointi on ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Toursin tärkein markkinointikeino

Ryhmämatkan suunnittelu on noin puolen vuoden prosessi. Matkatoimiston ja ryhmämatkaa suunnittelevan asiakkaan hyvä kemia ja saumaton yhteistyö on tärkeää, meillä asiakas saa neuvotella matkasta aina saman tutun vastuuhenkilön kanssa tavaten henkilökohtaisesti ja soittaen suoraan numeroon. Seuraavaksi olemme mukana mm. näissä tapahtumissa.

Matka Business Forum 17.1.2020 Messukeskuksessa
Kongressimessut 25.-26.3.2020 Messukeskuksessa

Matkainforisteilyllä suunnitellaan seuraavan vuoden matkat

Järjestämme ryhmien matkavastaaville ja ryhmänkerääjille perinteisesti kutsuvierastilaisuuksia Tallinnan risteilyillä kesän alussa ja syksyllä. Lähetämme ryhmänkerääjille henkilökohtaiset kutsut. Jos et ole vielä kumppanimme, tutustu ryhmänkerääjien mukavaan toimintaan täällä.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna