Ajankohtaiset tiedotteet ja tulevat tapahtumat

Täältä löydät koosteen tulevista tapahtumista ja tuoreimmista yhteistyökuvioista. Pysy ajantasalla ja tule inspiroitumaan sekä tapaamaan meitä henkilökohtaisesti tapahtumiin. Olemme aina miellellämme apunasi räätälöityjen ikimuistoisten matkojen suunnittelussa.

Lisää ajankohtaisia artikkeleita sekä lehdistötiedotteemme löydät ePressi-palvelusta.

Haluatko kuulla uusista matkoista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa? Tutustu uutiskirjearkistoomme ja tilaa uutiskirjeemme jatkossa suoraan sähköpostiisi.

Vapaaehtoinen tukimaksu ilmastotyöhön

Matkatoimisto Kon-Tiki Tours tarjoaa sinulle jatkossa mahdollisuuden maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun Luonnonperintösäätiölle. Raha käytetään luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vallan vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ja lahjoituksen maksat ennakkomaksun yhteydessä. Tällöin tuet yhtä aikaa sekä ilmastonmuutoksen torjuntaa että luonnon monimuotoisuuden suojelua.

Henkilökohtainen yhteydenpito

Ryhmämatkan suunnittelu on noin puolen vuoden prosessi. Matkatoimiston ja ryhmämatkaa suunnittelevan asiakkaan hyvä kemia ja saumaton yhteistyö on tärkeää, meillä asiakas saa neuvotella matkasta aina saman tutun vastuuhenkilön kanssa tavaten henkilökohtaisesti ja soittaen suoraan numeroon. Seuraavaksi olemme mukana mm. näissä tapahtumissa.

Kongressimessut 25.-26.3.2020 Messukeskuksessa

Matkainforisteilyllä suunnitellaan seuraavan vuoden matkat

Järjestämme ryhmien matkavastaaville ja ryhmänkerääjille perinteisesti kutsuvierastilaisuuksia Tallinnan risteilyillä kesän alussa ja syksyllä. Lähetämme ryhmänkerääjille henkilökohtaiset kutsut. Jos et ole vielä kumppanimme, tutustu ryhmänkerääjien mukavaan toimintaan täällä.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna

Klikkaa matkahakuun