logo websoitteella
Stellenbosch talo Jannikan kuva

Lumoava Etelä-Afrikka 25.1.-2.2.2019

Lähde kaamosta karkuun aurinkoiseen Etelä-Afrikkaan. Luvassa hyvää oloa keholle ja mielelle upeassa ympäristössä ja ilmastossa. Asumme vehreällä Stellenboschin viinialueella, aamuisin Marika Borg ohjaa joogaa, päivisin lempeää patikointia, iltaisin keskustelua mielen voiman hyödyntämisestä ja sen vaikutuksesta kehon hyvinvointiin. Paikallisoppaanamme on suomalainen Jannika von Wielligh, joka tuntee Etelä-Afrikan perinpohjin. Tutustu ihanaan ohjelmaan ja varaa matkasi tästä.

Matkainfo 19.9. klo 17-18.30

Tervetuloa kuulemaan lisää matkasta Kon-Tiki Toursin toimistolle keskiviikkona 19.9. klo 17.00-18.30. Paikalla ovat sekä Jannika että Marika kertomassa tästä upeasta matkasta. Ilmoittaudu viimeistään 7.9. mennessä susa@kontiki.fi. Kon-Tikin toimiston osoite on Fredrikinkatu 25 A 10, 2 krs.
Jaana_Marika_sitruunat (2)

Vielä ehdit mukaan Villa Arcadioon 5.-10.10.


Nopeille päättäjille on vielä muutama paikka vapaana lokakuun hemmottelulomalle Gardajärven Villa Arcadioon. Upean hotellin emäntä Jaana Nakari ja Marika Borg pitävät huolta, että sinä nautit täysin siemauksin olostasi.

Lue lisää matkaohjelmasta ja varaa pian paikkasi tästä.

Vinkki! Lue artikkeli Villa Arcadiosta ja Marikasta Kon-Tikin uudesta asiakaslehdestä täällä.
Marika ja Ulla

Camino Norte 11.-18.5.2019


Oletko jo vaeltanut tunnetuimmat Santiagon reitit?
Camino Norte – pyhiinvaellus Baskimaalla on koskettava, kaunis, kerran elämässä koettava vaellus. Reittimme kulkee Irunista, Ranskan rajalta Bilbaoon, yhteismatkaltaan noin 130 km, alle 30 km etappeihin jaettuna.

Matkan varrella näemme Atlantin aallot, vehreän Baskimaan luonnon, maakunnan kuulut herkut sekä hurmaavan San Sebastianin kaupungin. Vaellusoppaana meillä on Ulla Lipasti ja henkisestä matkan sisällöstä huolehtii Marika Borg. Tutustu matkaohjelmaan ja varaa matka tässä.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja yhdistyksille, yrityksille ja ystäväporukoille eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.