Kontiki

ILOINEN VAPPU 27.4.-2.5.2018 ja HEHKEÄ SYKSY 5.-10.10.2018

”Tällä suositulla matkallani yhdistän monta upeaa asiaa: Italian ihanuuden, mindfulnessin suuret hyödyt, joogan nautinnollisuuden sekä tietenkin lumoavan Gardajärven äärellä sijaitsevan upean Villa Arcadion. Meillä on kuusi täyttä ja rikasta päivää vapaus tehdä mieltä, sydäntä, kehoa ja sielua helliviä asioita. Tämä matka on enemmän kuin osaat kuvitella. Se on voimia lataava lepoloma, innostava kurssi hyvään oloon ja sukellus Italian hurmaan.” -Marika

Huippuohjelmaa päivästä toiseen
Matkaohjelma
perjantai | Tulopäivä

Finnairin lento AY793 lähtee klo 8.00 Milanoon, jonne saavumme klo 10.05. Lähdemme bussilla kohti Garda-järveä ja Villa Arcadiota. Tutustumme hotellin upeaan puutarhaan, patikoimme oliivilehdon ja tammimetsän luontopoluilla ja kotiudumme rauhassa Villa Arcadioon. Lisäksi on Marikan jokailtainen mindfulness-ohjelma ennen illallista.

lauantai | Salón tori ja Isola Del Garda -saariretki
Aloitamme aamun joka päivä lempeällä joogalla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tutustumaan Salón viehättävään kaupunkiin (noin 3 km). Lauantaisin Salóssa järjestetään isot markkinat, jossa on houkuttelevan huokeaan hintaan melkein mitä vain, merkkivaatteitakin. Jatkamme veneellä Isola del Gardalle. Saari on Borghese-Ferrari-Cavazza -suvun omistama, ja meille esitellään saaren upea puutarha sekä 1800-luvulta peräisin oleva huvila. Saamme nauttia huvilan terassilla suvun valmistamia juomia ja maistelemme pientä suolaista. Palaamme iltapäivällä takaisin Saloon ja Villa Arcadioon voi joko patikoidan takaisin tai hypätä taksiin. Jälleen Marika järjestää todella kiinnostavaa mindfulness-opastusta ja nautimme illallisen yhdessä Villa Arcadion tunnelmallisessa ruokasalissa.

sunnuntai | Vapaata nautiskelua ja monia mahdollisuuksia
Aamujooga aloittaa päivän taas ihanasti. Herkullinen aamiainen nautitaan rauhallisesti ajan kanssa. Tänään ei ole kiire minnekään ja voit ottaa levon kannalta tai keksimme vaikka mitä. Hotellissa on mahdollisuus hierontoihin tai voi lähteä, vaikka shoppailemaan, jos siltä tuntuu. Luvassa on täyteläinen ja herkullinen päivä kuvankauniissa ympäristössä. Illallinen omatoimisesti.

maanantai | Kävelyretki kauniiden maisemien halki järvelle
Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdetään yhteiselle kävelyretkelle San Felice del Benacoon ja Porteseen (n. 7 km). Palaamme iltapäivällä hotellille, kokoonnumme yhteen Marikan ohjaukseen ennen yhteistä illallista. Kevään matkalla iloitsemme Vappua yhdessä!

tiistai | Cominciolin viini- ja oliivitila
Aamujoogan ja aamiaisen jälkeen lähdemme patikoiden tutustumaan läheiseen Cominciolin viini- ja oliivitilalle (5,5 km), jossa pääsemme maistelemaan tilan tuotteita, mm. todella hienostunutta proseccoa. Cominciolin oliiviöljy on valittu maailman 20 parhaan oliiviöljyn aatelistoon. Marikalla on tällekin päivälle mielenkiintoista ilta-ohjelmaa. Illallinen nautitaan jälleen yhdessä hotellin ihastuttavassa ravintolassa.

keskiviikko | kotimatka
Aamujoogan ja maukkaan aamiaisen jälkeen on vielä runsaasti aikaa nauttia Villa Arcadion ympäristöstä tai käydä viime hetken ostoksilla Salóssa. Jätämme tervehdykset Villa Arcadiolle noin klo 14 ja lähdemme kohti Milanon lentokenttää, josta paluulento AY796 lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Lennot
27.4. / 5.10. AY1751 Helsinki – Milano 08.00-10.05
2.5. / 10.10. AY1756 Milano – Helsinki 19.00-22.55

Majoitus
Villa Arcadio – Hotel & Resort
Via Palazzina 2, 25087 Salò, Italia
Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Maksuehto
varausmaksu 300 e varauksen yhteydessä,
loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua

HUOM! Suosittelemme, että on koko matkan keston voimassa oleva matkavakuutusta.

Hinnat perustuvat 26.6.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/ 

 

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Hemmotteluloma Italiassa

27.4.-2.5. ja 5.-10.10.

1695 €

ILOINEN VAPPU 27.4.-2.5.2018 ja HEHKEÄ SYKSY 5.-10.10.2018

”Tällä suositulla matkallani yhdistän monta upeaa asiaa: Italian ihanuuden, mindfulnessin suuret hyödyt, joogan nautinnollisuuden sekä tietenkin lumoavan Gardajärven äärellä sijaitsevan upean Villa Arcadion. Meillä on kuusi täyttä ja rikasta päivää vapaus tehdä mieltä, sydäntä, kehoa ja sielua helliviä asioita. Tämä matka on enemmän kuin osaat kuvitella. Se on voimia lataava lepoloma, innostava kurssi hyvään oloon ja sukellus Italian hurmaan.” -Marika