Rhodos coast

Kesän kynnyksellä matkailu on vilkastunut

Matkailu on selvästi virkistynyt jatkuvista kauheista sotauutisista huolimatta. Koronalukon avauduttua myös matkaideat ovat lähteneet uuteen lentoon. Tämä huomattiin myös tämän vuoden Kongressimessuilla, jotka järjestettiin taas muutaman vuoden tauon jälkeen.Teemakirjo on entistä laajempi, ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa mitä erilaisimpia reissuja. Nappaa sinäkin omasi valmiista matkoista tai suunnittele kanssamme porukallesi jotain aivan uutta. Erikokoiset charterit ovat myös herättäneet kiinnostusta. Ehkäpä oma kone on teidän seuraavan matkanne täky?
Kuten vanhastaan tiedät, meiltä onnistuu mikä tahansa teema minne tahansa kauniilla pallollamme. Älä epäröi kysyä, ellei julkisesta tarjonnastamme löydy juuri haluamaanne.
Räätälöimme mielihyvin hyvän reissun Sinulle ja porukallesi, kun ryhmässä on vähintään 10 innokasta lähtijää.

Kongressimessuilla osastollamme käyneiden kesken arvottiin 500€ arvoinen matkalahjakortti. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

villaarcadio
Essi Määtän hyvinvointimatka suosittuun Villa Arcadioon Italian Gardajärvelle 2.-7.10.2022

Essi kutsuu viettämään lomaa hengähtäen, rentoutuen ja voimaantuen kokonaisvaltaisesti.

Lisätiedot:
https://www.kontiki.fi/matkat/hyvinvointia-villa-arcadiossa/
Cortijo Romero

Eija Pusila-Veronan ohjaama joogaloma Espanjan Cortijo Romeroon 15.-22.10.2022.
Eija on Helsingin joogayhdistyksen puheenjohtaja ja vetänyt useita joogaretriittejä ympäri maailman. Eijan joogaloma tarjoaa hyvinvointia niin keholle kuin mielelle joogaharjoitusten, meditaation, äänimaljarentoutusten, retkien, yhdessäolon sekä rennon oleilun kera.

Lisätiedot täältä

urheilufanimatkan kannustusjoukot

Jääkiekon MM: Suomi-Norja pe 13.5.

Muutama paketti löytyy MM-kisojen avausotteluun Suomi-Norja. Hinta sisältää ottelulipun sekä yhden yän majoituksen Scandic Hämeenpuistossa aamiaisineen.
Hinta: 450 € / 2hh ja 550 € / 1hh

Lisäksi löytyy edelleen hotellihuoneita 24.5. (Suomi–Tšekki) Sokos Hotel Tornista. Pyydä supermegaturbotarjous itsellesi tai ryhmällesi!
Lisätiedot ja varaukset: sport@kontiki.fi tai 050 598 1075
Portugali-Aveiro
Anu Patrakan Portugali – sukellus Rui Santos -dekkarisarjan kulisseihin 10.-14.9.2022
Rui Santos -nimisestä rikosetsivästä ja hänen ryhmästään kertovan dekkarisarjan tapahtumat sijoittuvat satamakaupunki Portoon ja sen lähialueille. Anu Patrakan johdattamana tutustumme kirjojen kulisseihin sekä kuulemme tarinoita tositapahtumista, joista kirjailija on saanut ideoita kirjoihinsa.
https://www.kontiki.fi/matkat/anu-patrakka-portugali/
Espanja-seafood-pexels-marianna-3843224
Syötävän hyvä Espanja – makumatka galicialaiseen keittiöön 14.-21.9.2022

Espanjan vihreä luoteiskolkka on ansaitusti noussut Euroopan kulinaariseen eturiviin. Galicia on herkullista ruokaa, laadukkaita viinejä ja ympäröivän luonnon uskomatonta vehreyttä. Tämä matka vie hurmaavaan seikkailuun erilaisten makujen maailmaan, galicialaiseen keittiöön.
Lisätiedot tästä

zell-am-see-4597795_1920
Lumoava Zell am See – elämyksiä Alppien syleilyssä 6.-9.10.2022
Elämyksellisellä matkalla Itävallan Zell am Seehen tutustumme oppaan johdolla Alppien elämäntapaan, paikalliseen luontoon, maistelemme paikallisia herkkuja, ihastelemme puutarhoja sekä teemme kevyitä patikkaretkiä. Sisustusintoisille on luvassa vinkkejä Salzburgin asumis- ja sisustusmessuilla.
https://www.kontiki.fi/matkat/lumoava-zell-am-see/
Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö tästä
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, ollaan jo syksyssä. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan tutulle yhteyshenkilöllesi!
Voi hyvin, ollaan yhteydessä!
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin