Kulttuuri­matkat

Kotilieden lukijamatka: Lumoava Zell am See

Ajankohta
6.10. - 9.10.2022
Kesto
4 päivää
Kohde
Zell am See
Hinta
1189 €
Varaa matka

Elämyksiä Alppien syleilyssä

Itävallan Alpeilla sijaitseva Zell am See tarjoaa pikkukaupungin tunnelman lisäksi hurmaavan kaunista luonto- ja järvimaisemaa. Tutustumme oppaan johdolla Alppien elämäntapaan, paikalliseen luontoon, maistelemme paikallisia herkkuja, ihastelemme puutarhoja sekä teemme kevyitä patikkaretkiä. Sisustusintoiset saavat vinkkejä Salzburgin asumis- ja sisustusmessuilta, joissa myös vierailemme. Lämpimästi tervetuloa elämysten pariin Alppien syleilyyn!

 

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Helsinki–München–Helsinki lentoveroineen
 • majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisineen
 • matkaohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket sisäänpääsymaksuineen
 • matkaohjelman mukaiset ateriat (2 x illallinen, 2 x lounas)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut
 • palvelu- ja toimistomaksut sekä verot

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 109 € (huom. rajoitettu määrä)
 • ruokajuomat
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • alppimaisemat ja luonto
 • maatilojen elämä ja antimet
 • pihat ja puutarhat
 • kevyet patikkaretket
 • Salzburgin sisustusmessut

Matkanjohtaja

Anne Lappi

Olen asunut 20 vuotta Alpeilla, niistä 17 vuotta Zell am Seessä Itävallassa. Alunperin tulin Alpeille yhdeksi talveksi, mutta vuoret veivät sydämeni ja jäin tänne postikorttimaisemaan. Elämäni vaihtui levy-yhtiön pr-päälliköstä matkaoppaaksi. Ensimmäiset kesät olin Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, sitten tein vuosia päiväretkiä paikalliselle bussifirmalle asiakkaina matkailijoita ympä... Lue lisää

Majoitus

Hotel Grüner Baum ***

Seegasse 1,  5700 Zell am See

Hotel Grüner Baum sijaitsee Zell am Seen keskustassa. Järvi on vain muutaman askeleen päässä. Hotellissa on ravintola ja baari. Illalliset hotellin ravintolassa. Tällä matkalla on käytössä superior – kahden hengen huoneet. Yhden hengen huoneet ovat economy.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 6.10. - sunnuntai 9.10.2022

6.10. torstaimatkapäivä, saapuminen Zell am Seehen ( I)
Finnairin lento Müncheniin klo 07.50–09.25.

Münchenin lentokentällä on vastassa paikallisopas, Anne Lappi.
Suuntaamme Itävallan puolelle, kohteena Zell am See. Ajoaika on noin 3 tuntia. Matkalla on virkistäytymistauko, jolloin voi nauttia välipalaa.
Majoittumisen jälkeen kävelemme Augut-pientilalle www.augut.at. Kyseessä on pieni perheomisteinen tila, jossa on lypsylehmiä, sikoja, kanoja ja mehiläisiä. Pitkällä kokemuksella ja huolella he valmistavat myös itse sesonkituotteita ja vastajalostettuja paikallisia herkkuja. Tutustumme tilaan sekä maistelemme tilan tuotteita. Tilalla on pikkukauppa, josta voi halutessaan ostaa tilan tuotteita välipalaksi tai vaikka lahjaksi.  Matkalla tilalle saamme myös ihastella Zell am Seen eri rakennustyylejä sekä pihoja ja puutarhoja.
Tutustumme myös lyhyesti kaupungin vanhaan keskustaan, jonka vanhimmat rakennukset ovat 1000-luvulta. Illallinen hotellissa.

7.10. perjantai| Schloss Saalhof ja Schloss Kammer (A, L)
Aamiaisen jälkeen hyppäämme paikallisbussin kyytiin kohteena Maishofen. Siellä tutustumme Schloss Saalhof- tilaan www.saalhof.at. Tila on kunnostettu maatilamatkailun tarkoitukseen vanhasta 1600-luvun linnasta. Tilaa johtaa suurella sydämellä Riederin perhe, joka toivottaa meidät tervetulleeksi tilalle ja kertoo heidän toiminnastaan.
Jatkamme tilalta kävellen sievän kylän läpi Schloss Kammeriin www.schlosskammer.at, jossa nautimme yhteisen lounaan.
Arjen hälinä on täältä kaukana ja meitä ympäröikin täällä rauha ja seesteisyys.
Takaisin Zell am Seehen kävelemme osittain järven rantaa pitkin. Ilta vapaa omiin mieltymyksiin.

Päivän kävelymatka noin 6 km

8.10. lauantai | Salzburg ja Haus und Wohnen – sisustus- ja asumismessut (A, I)
Suuntaamme bussilla Salzburgiin. Ajoaika on noin 1,5 h /suunta.  Salzburgissa tutustumme ensin Haus und Wohnen-messuihin, joiden painopisteenä on mm. sisustaminen ja asuminen sekä myös käsityötaidot ja perinteet.
Messujen jälkeen siirrymme Salzburgin vanhaan keskustaan, jossa on omaa aikaa lounaaseen, kauppoihin ja nähtävyyksiin tai nauttia vaikka kuuluisa suussa sulava Sacher-torttu.
Takaisin hotellilla olemme noin klo 17:30. Illallinen hotellissa.

9.10. sunnuntai |
Schmittenhöhe ja kotimatka (A, L)
Aamiainen hotellissa.
Ennen iltapäivän kotimatkaa nousemme kaapelihissillä ylös Zell am Seen kotivuorelle Schmittenhöhelle, jossa teemme lyhyen vaelluksen polkuja pitkin ja ihailemme huikeita panoraama-näkymiä. Lounaan nautimme hotellissa, jonka jälkeen kuljetus Münchenin lentokentälle.

Finnairin lento Helsinkiin klo 18:50-22:15.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta

Ateriat
A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Finnairin lennot
6.10.2022 AY1401 Helsinki – München klo 07.50–09.25
9.10.2022 AY1406 München – Helsinki klo 18.50–22.15

Maksuehdot
Ennakkomaksu on 300 EUR/henkilö.  Ennakkomaksu erääntyy 7 vrk varauksesta.
Loppusuoritus matkasta on maksettava viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 21.3.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Kuvia

Kotilieden lukijamatka: Lumoava Zell am See kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna