Wellness-matkat

Espanjan joogaloma

Ajankohta
15.10. - 22.10.2022
Kesto
8 päivää
Kohde
Espanja
Hinta
1860 €
Varaa matka

Ihastuttava Cortijo Romero kutsuu sinua

Löydä sisältäsi voima ja valo tällä viikon pituisella joogalomalla hyvinvointikeskuksessa Cortijo Romerossa. Aurinkoinen ilmasto, rentouttava ja virkistävä viikko tarjoaa hyvinvointia niin keholle kuin mielelle, päivittäisten joogaharjoitusten, meditaation, äänimaljarentoutusten, retkien, yhdessäolon sekä rennon oleilun kautta.

Cortijo Romero sijaitsee Malagasta n. 1,5h ajomatkan päässä kohti upeaa Sierra Nevadan vuoristoa. Tämä intiimi  hyvinvointikeskus on perustettu jo vuonna 1986 henkilökohtaisen henkisen kehityksen keskukseksi. Joogan ja hyvinvoinnin parissa pitkään toiminut Eija Pusila-Verona saattaa sinut rentoutumisen pariin. Aamuharjoituksena virkistävä joogaharjoitus ja alkuillasta rauhallinen joogaharjoitus. Viikon aikana on meditaatio ja äänimaljarentoutuksia.  Joinakin aamuina on tarjolla myös keskuksen tarjoama Taichi harjoitus vaihtoehtona joogalle. Joogaloma tarjoaa kaikille sopivat rentouttavat ja palauttavat joogaharjoitukset. Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat.

 

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • Air Balticin lennot Riikan kautta Malagaan lentoveroineen
  • Matkatavaraa ruumaan 23 kg + 8 kg käsimatkatavaraa
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus la-la, 7 yötä Cortijo Romerossa valitussa huonetyypissä
  • Täysihoito; laadukasta kasvisruokaa 
  • Käytössä Cortijo Romeron puitteet; treenausvälineet, hi-fi laitteistot, soittimet, instrumentit, puutarha, uima-allas, meditointihuone, lounge, joogasalit
  • Retkipäivä ohjattuna joko vuorille Granadaan tai meren äärelle
  • Ohjelman mukaiset jooga- ja muut Eijan vetämät harjoitteet
  • Eija Pusila-Veronan matkanjohtajuus koko matkan ajan

Lisämaksusta

  • 150 €/hlö 1h-huoneen lisämaksu

Matkanjohtaja

Eija Pusila-Verona

Eijan elämään on kuulunut jooga toistakymmentä vuotta ja hän on kouluttautunut sekä Sivananda- että Hathajooga-opettajaksi. Pitkä ura tanssin alalla sekä työskentely erityisryhmien parissa ovat osaltaan syventäneet hänen joogaohjaustaan. Oma harjoittaminen on ollut tärkeä osa elämää jo vuosia ja joogamatto tuntuukin jo "kodilta". Eijan motto: "Matolle voi tulla kuin kotiin, omana itsenään. Kokemal... Lue lisää

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 15.10. - lauantai 22.10.2022

“Löydä sisältäsi voima ja valo” joogalomaviikko

15.10. lauantai | lento Riikan kautta Malagaan

Huippusesongin aikana suorat lennot ovat yllättävän hintavat Malagaan, joten lennämme tällä ryhmällä Air Balticin lennoilla Riikan kautta Malagaan. Kuljetus odottaa perillä, joka vie ryhmän Cortijo Romeroon kaunista Etelä-Espanjan rantaväylää pitkin. Jos suinkin ehditään, tehdään palauttava joogaharjoitus jo ennen illallista, joka tarjoillaan klo 19.30.

16.10. sunnuntai | Tutustumista joogaten toisiimme

Aamu aloitetaan virkistävällä joogaharjoituksella, jonka jälkeen nautitaan aamiaista rauhassa. Tutustumme viikon ohjelmaan ja Cortijo Romeroon paikkana. Illalla rentouttava harjoitus ennen illallista.

17.10. maanantai | Joogan 8-osainen tie

Aamulla virkistävä joogaharjoitus /tai vaihtoehtoisesti voit osallistua Tai-Chi tunnille. Rauhallisen aamiaisen jälkeen perehdytään joogan 8-osaiseen tiehen. Illalla rentouttava jooga- ja äänimaljarentoutus ennen illallista.

18.10. tiistai | Retkipäivä

Aamun virkistävä joogaharjoitus aloittaa päivän ennen aamiaista. Tänään on retkipäivä joko rannalle tai vuoristoon, mikä ryhmää resonoi eniten. Voimme toteuttaa retkellä luonnossa meditaatioharjoituksen ennen takaisin paluuta. Illalla rentoudumme joogan parissa ennen illallista.

19.10. keskiviikko | Hengitys

Aamu alkaa virkistävällä joogaharjoituksella/Tai-Chillä. Päivän teemana on hengitys, johon perehdymme yhdessä. Illalla palauttava joogaharjoitus ennen illallista.

20.10. torstai | Tori-päivä Orgivassa

Aamuisen virkistävän joogan/tai-chin sekä aamiaisen jälkeen lähdetään yhdessä kävellen paikalliselle torille katsomaan sen elämää ja tarjontaa. Päivä on vapaa omille retkille, mutta illaksi taas kokoonnumme yhteen iltaharjoitukseen ennen illallista.

21.10. perjantai | Joogan 8-osainen tie

Jo tutuksi tullut aamun aloitus virkistävällä joogaharjoituksella/tai-chillä. Aamiaisen jälkeen jatketaan teemaa joogan 8-osaisesta tiestä. Alkuillalla Valo on sisälläni -joogaharjoitus ennen illallista.

22.10. lauantai | Kotiin paluu

Aamu alkaa joogaharjoituksella ja aamiaisella. Huoneet on luovutettava siivoukseen poikkeuksellisesti jo klo 10.0o, mutta ryhmällä on vielä aikaa viettää yhdessä aikaa Cortijo Romeron muissa tiloissa ja puutarhassa. Iltapäivästä kuljetus vie takaisin Malagan lentokentälle, josta Air Balticin lennolla Riikan kautta palataan Helsinkiin.

Lennot Air Baltic

15.10.2022 BT302 Helsinki – Riika 09.50-10.50
15.10.2022 BT677 Riika – Malaga 12.45-16.20
22.10.2022 BT678 Malaga – Riika 17.00-22.20
22.10.2022 BT325 Riika – Helsinki 23.20-00.20+1

Maksuehto

Ennakkomaksu 300 € / hlö, varauksen yhteydessä
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 4.3.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 20 henkilöä. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot

Ennakkomaksun jälkeen peruutus ei ole mahdollista kuluttomasti. Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: https://www.kontiki.fi/matkaeh dot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja ku luttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudat taen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna