logo websoitteella
ola_ericson-christmas_market-5255

Kon-Tikin uutiskirje joulukuu 2021

Korona-aika jatkuu, mutta toivoakin on ilmassa!

Viimeinen vajaat kaksi vuotta on ollut muutamille aloille raskasta aikaa. Samoin monet ihmiset ovat kokeneet ajan ahdistavana. Haluammekin muistaa joulutervehdyksellämme niitä, jotka ovat kärsineet mielenterveyden ongelmista pandemian keskellä. Kohdistamme tänä vuonna joululahjarahamme Mieli ryn tärkeään työhön.
Ilmassa on kuitenkin myös toiveikkuutta ja mekin haluamme uskoa uuden alun koittavan. Siksi ehdotamme Sinulle mielenkiintoisia matkoja ensi vuodelle. Voit myös aina kysyä ehdotuksen omasta ohjelmasta ryhmällesi!
Autamme mielellämme, ota yhteyttä info@kontiki.fi ja pyydä tarjous.

VUODEN 2022 MATKOJAMME

Marikan Matkassa villa arcadio

Erottamaton yhdistelmä: Marika, Vappu ja Villa Arcadio!

Iki-ihana matkanjohtajamme Marika Borg rakastaa Italiaa ja Villa Arcadiota. Vappumatkasta Gardan rannoille Saloon on tullut jo perinne. Lempeää joogaa, hyvää seuraa ja ruokaa, mielettömiä maisemia ja Marikan unohtumattomia hyvinvointiluentoja. Villa Arcadiossa on vastassa toinen ihana kumppanimme Jaana Nakari. Vappua kannattaa viettää parhaassa seurassa ja lähteä Marikan matkaan!

Lue lisää ja varaa tästä
Santiago de Compostela

Vaellus vapauttaa!


Oletko haaveillut pyhiinvaellusmatkasta Santiago de Compostelaan? Vaellus on uskomattoman voimakas kokemus! Matka houkuttelee sinut irrottautumaan rutiineistasi, toteuttamaan unelmasi patikasta, vahvistamaan mieltäsi ja antamaan aikaa omille ajatuksille.
Matkaamme ryhmänä, mutta kuljemme yksilöinä. Jokainen saa vaeltaa matkan omaan tahtiin, omissa ajatuksissaan.

Lue lisää ja lähde mukaan!


Kirgisian jurtat

Kirgisian luonto lumoaa vierailijan!

Kirgisia on luonnonmukaisena säilynyt, karun kaunis Keski-Aasian maa. Vuosisatojen ajan Kirgisia on ollut kiertelevien paimentolaisten asuinaluetta. Legendaarinen silkkitie halkoo maata ja se on joutunut Tsingis-kaaninkin taistelukentäksi historian saatossa. Silti Kirgisia on säästynyt pahimmilta ihmiskäden vaikutuksilta. Se on pysynyt luonnollisena ja aitona. Eläimet ja ihmiset elävät sulassa sovussa keskenään ja elämä mukailee luonnollista rytmiään. Kirgisiaan on helppo rakastua!
Tutustu sekä Pohjois-Kirgisian että Etelä-Kirgisian kierroksiimme ja lähde mukaan seikkailuun!

Lisätiedot: Etelä-Kirgisia
Lisäteidot: Pohjois-Kirgisia

yleisurheiluurheilumatkatfanitdohassa muokattu

Lähde kokemaan arvokisatunnelmaa!

Vihdoinkin päästään myös isoihin yleisurheilukisoihin. Ellet ole koskaan kokenut yleisurheilun arvokisakatsomon tunnelmaa, on jotain ainutlaatuista jäänyt kokematta. Ei hätää, nyt tuon voi paikata. Lähde ensi elokuussa mukaan Müncheniin yleisurheilun EM-kisoihin. Lähdössä on mukava, asiantunteva joukko suomalaisia yleisurheilufaneja. Matka järjestetään yhdessä Yleisurheilufanit ry:n kanssa ja luvassa on ainutkertaisia elämyksiä. Ties ketä tapaammekaan taas tällä reissulla. Matkaan voi lähteä pitkän kaavan kautta tai sitten vain pitkäksi viikonlopuksi.

Lue lisää ja lähde mukaan!

Ota yhteyttä info@kontiki.fi.

Rauhaisaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

Katso lisää matkoja
OY KON-TIKI TOURS LTD
Köydenpunojankatu 3, 00180 Helsinki
Puhelin (09) 466 300
Sähköposti info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme.Tytäryhtiömme Björk & Boström Urheilumatkat toteuttaa korkealaatuiset matkat eri lajien tapahtumiin.Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.
facebook twitter youtube instagram linkedin google-plus