Urheilumatkat

Yleisurheilun EM-kisat

Ajankohta
16.8. - 22.8.2022
Kesto
7 päivää
Kohde
München
Hinta
1690 €

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin!

**Myynti sulkeutunut 15.5.2022**

Yleisurheilufanit kutsuvat kaikki mukaan EM-kisakatsomoon Suomen liput heiluen.

Nais-/miespaikat ovat mahdollisia. Jos ei löydy henkilöä huoneen jakamiseen, yksittäisen matkustajan on varattava 1h-huone.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suora lento Helsinki–München–Helsinki lentoveroineen
 • matkatavaraa 23 kg + 8 kg
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
 • lentokenttäkuljetukset
 • 6 yön paketissa: All Sessions Pass 1 cat. kisaliput (katettu yläkatsomo alueella Z, josta on hyvä näkyvyys koko kentälle)
 • kisapassilla ilmainen kulku Müncheinin julkisessa liikenteessä
 • palvelu- ja toimistomaksut
 • Yleisurheilufanit kannustushuivi

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huoneen lisämaksu 385 €/hlö

Majoitus

Steigenberger Hotel München ****

Steigenberger Hotel München sijaitsee Münchenin Schwabingin kaupunginosassa noin 1,3 km:n päässä Englischer Garten -puistosta ja noin 3,1 km Olympiapuistosta. Münchenin keskustaan pääsee noin 15 minuutissa. Hotellissa on ravintola, baari, kuntoilu- ja spa-alue, joka on suunniteltu panimotyyliin. Spa-alueella on rentoutumishuone, ulkoterassi, biosauna, suomalainen sauna, höyrysauna ja elämyssuihkuja. Huoneissa kylpyhuone/WC, TV.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 16.8. - maanantai 22.8.2022

Finnair lentoaikataulu

16.8.2022FinnairHelsinki – MünchenAY1401klo 08.00-09.35
22.8.2022FinnairMünchen – HelsinkiAY1402klo 11.15-15.20

Ilmoittautumiset

Early bird hinta Yleisurheilufanit ry -jäsenille: varaukset 30.11.2021 mennessä
Jäseneksi voi liittyä Yleisurheilufanit.fi -sivustolla
Normaali hinta: varaukset 30.4.2022 mennessä

Maksuehto

Ennakkomaksu 50 % € / hlö, varauksen yhteydessä.
Loppumaksun eräpäivä 10 viikkoa ennen matkan alkua = 1.6.2022

Peruutusehdot

Ennakkomaksun jälkeen täysin kuluton peruutus ei ole mahdollista. Ostetuilla kisalipuilla ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta.

 • Jos matka perutaan 18.5.2022 mennessä, peruutuskulu on 50 %
 • Jos matka perutaan 19.5.2022 tai jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä: www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena.

Hinnat perustuvat 27.10.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 30. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oi-keuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna