logo websoitteella
Metsä ja maatalouden opinto ja virkistysmatkaRanska_Lyon_Tori

Varaa heti ettet jää ilman oppeja ja makuelämyksiä

Viimeiset hetket varata paikkasi huhtikuun matkoille ovat nyt käsillä. Lähde mukaan tutustumaan Etelä-Ranskan alueen maaseudun elinkeinojen harjoittamiseen paikallisten asiantuntijoiden opastuksella. Vierailemme maito- ja lihakarjatilalla sekä maatilamajoitusyrityksessä sekä tutustumme metsäalan ammattilaisten kanssa Ranskan korkeimman Douglas-kuusen kasvatukseen ja patoalueeseen. Käymme luonnollisesti myös viinitiloilla ja herkuttelemme Lyonin kuuluisassa kauppahallissa. Toimi nopeasti ja varaa matka maanantaihin 17.2. mennessä.

Metsä- ja maatalouden opintomatka ja makuelämyksiä Etelä-Ranskassa
22.4.-26.4.2020, 5 päivää
Varaa nyt 17.2. mennessä
Islanti

Viimeisiä viedään toimi nyt

Yksin tai yhdessä pienemmän ryhmän kanssa voit osallistua näille valmiiksi räätälöidyille metsä- ja maatalousmatkoille huhtikuussa.

Lue lisää ja varaa nyt:
14.-18.4. Islannin metsä- ja luontomatka
14.-19.4. Portugalin metsämatka
15.-20.4. Irlannin maatalous- ja luontomatka
SchwarzwaldHeuhüttental im Murgtal

Opi uutta metsistä

Näillä metsäopintomatkoilla pääset tutustumaan
alueen metsien käyttöön, aitoon maaseutuun, kauniiseen luontoon ja ystävällisiin ihmisiin. Asiantuntijoina matkoilla mukana suomalainen opas, joka tuntee maan tavat, luonnon, historian ja kulttuurin erityispiirteet.

Tutustu tarkemmin ja varaa paikkasi ajoissa:
13.-17.5. Sveitsin metsäopintomatka
14.-18.9. Saksan Schwarzwaldin metsäopintomatka
Metsätalouden opintomatkat
Maatalouden opintomatkat

Järjestä kanssamme oma opintomatka

Räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Me autamme sinua ja luomme valitsemasi teeman osaavan asiantuntijamatkanjohtajan kanssa teille räätälöidyn opinto- ja virkistysmatkaohjelman toivekohteeseenne.

Järjestä kanssamme:
Metsätalouden opintomatka
Maatalouden opintomatka

Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää. Täytä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä puhelimitse 09 466 300.
Kon-Tikin matkoilta: patikointi

Opi ja virkisty matkalla

Yhdistämme matkoillamme aina asiaa ja virkistystä sopivassa suhteessa. Paikallinen asiantuntija on mukana kertomassa ryhmälle alan kuulumisista ja kehityksestä kohdemaassa, jolloin saat uusia näkökulmia osaamiseesi ja kohotat ammattitaitoasi. Opintomatkat sisältävät myös vapaa-aikaa ja virkistystä, joka luo yhteisöllisyyttä ja piristää arjen aherrusta. Kevään suosituimmat matkat täyttyvät jo kovaa kyytiä, joten varmista sinäkin paikkasi pikimmiten.

Tiesithän, että...

  • ...opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin? Y-tunnuksen omaavalla metsä- ja maatalousyrittäjällä on verovähennysmahdollisuus opintomatkoista. Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja saat esimerkiksi omasta mhy:stä.
  • ...suunnittelemme metsä- ja maatalouden opintomatkoja yhteistyössä liittojen, metsänhoitoyhdistysten ja alan lehtien toimitusten kanssa, mutta kaikille tässäkin uutiskirjeessä mainituille metsä- ja maatalousmatkoille olet tervetullut mukaan vaikket kyseiseen ryhmään kuuluisikaan. Tärkeintä on kiinnostuksesi aihetta ja matkakohdetta kohtaan - ja mikä parasta pääset matkalle asiantuntevassa seurassa.
logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin