logo websoitteella
ThinkstockPhotos-510950437 wellness lady happy rf

Joogaa, hyvää oloa ja kauniita maisemia

Ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours tarjoaa erilaisia hyvinvointimatkoja yhteistyössä alan huippuammattilaisten kanssa. Suunnittelemme matkanjohtajan kanssa juuri kyseiseen ohjelmaan sopivan matkakohteen, majoituksen ja päivittäisen ohjelman. Räätälöimme unelmien matkan joogasta, mindfulnessista, retriitistä, vaelluksesta ja patikoinnista kiinnostuneille.

Vielä ehdit mukaan talvikauden ja kevään ihanille hyvinvointimatkoillemme:
1.-14.2. Intian joogamatka (yksi naispaikka vapaana)
21.-28.3. Joogaloma Pohjois-Kyproksella
5.-10.4. Joogamatka Tsekkeihin
16.-23.5. Jooga- ja kulttuurimatka Kreikkaan
Kaikki wellness-matkamme täällä. Voimme myös räätälöidä sinun ryhmällesi oman matkan, kysy lisää!
463358049 pohjois irlantia

Pohjois-Irlanti ja Irlanti

Miten brexit vaikuttaa tulevaisuudessa Pohjois-Irlannin rajalla? Järjestämme yhteistyössä Finnish-Irish Societyn kanssa ajankohtaisen ja mielenkiintoisen matkan Pohjois- ja Länsi-Irlantiin 27.-31.3. Matkaohjelmassa on mm. historiallisia monumentteja, Belfast Titanic-museoineen, mahtava Antrimin rannikko, Derryn ja Galwayn kaupungit unohtamatta viskitislaamoja ja iloista Dublinia. Varaa matkasi tästä.

Muita kevään kulttuurimatkoja täällä.
Suomen Jääkiekkoliitto

Jääkiekon MM-kisat

Tytäryrityksemme Björk & Boström on Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani ja vienyt vuosikymmenien ajan tuhansia Leijona-kannattajia MM-kisoihin eripuolille maailmaa. Jääkiekon MM-kisat 2020 pelataan Sveitsissä 8.-24.5. Suomi pelaa B-lohkossa Zürichissä, jossa pelataan myös finaaliviikonlopun ottelut. Varaa nyt kisapaketti alkusarjan peleihin tai finaaliin. Lue lisää tästä.
folkelogo

Folke Westin Argentiina

Yksi matka, kaksi reittiä – kumman valitset? Lähde Folken mukaan Argentiinaan 24.1.-6.2. Voit valita kahden eri matkaohjelman välillä, toinen keskittyy tangoon ja toisessa teemme kiertomatkan Argentiina kuuluisimmissa luonnonihmeissä ja nähtävyyksissä. Tutustu Alfa TV:n katsojamatkan ohjelmiin ja tee valintasi, katso myös video tästä.
126006446People rf

Omalla porukalla matkalle

Omalla samanhenkisellä porukalla matkustaminen on hauskaa ja yhteisöllistä. Miksi tyytyisit pakettimatkoihin, kun voit itse vaikuttaa moniin matkan eri tekijöihin esim. lentoyhtiöön, lentoaikoihin, majoitukseen, hotellin palvelutasoon ja käyntikohteisiin. Kon-Tiki Tours hoitaa puolestasi kaikki matkajärjestelyt vastuullisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja kerro teidän porukan toiveista. Soita meille 09 466300 tai lähetä tarjouspyyntö vähintään 10 hengen ryhmämatkasta. Autamme mielellämme.
logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström Urheilumatkat ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija-, katsoja- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee incoming-osastomme Kon-Tiki Finland.
Kon-Tikin uutiskirje
Osoitelähde: Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n asiakas- ja sidosryhmärekisteri. Jos et halua jatkossa sähköpostia meiltä, klikkaa tästä ja laitamme yhteystietoihisi markkinointikiellon päälle. Tietosuoja- ja rekisteriseloste.
Seuraa meitä somessa
facebook twitter youtube instagram linkedin google-plus