Jääkiekko

MM-kisat Zürich 2020 paketti 2

Ajankohta
16.5. - 20.5.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Zürich
Hinta
alk. 1440 €

Jääkiekon MM-paketti 2

LOPPUUNMYYTY!

Katso myös muut kisapakettimme:
08.-12.5. alkusarjan MM-kisapaketti
22.-25.5. MM-finaalipaketti 

Jääkiekon MM-kisat 2020 pelataan Sveitsissä 8.-24.5. Suomi pelaa B-lohkossa Zürichissä, jossa pelataan myös finaaliviikonlopun ottelut.  MM-kisoihin osallistuu jälleen 16 maata, jotka jaetaan kahteen kahdeksan joukkueen lohkoon. Molempien lohkojen neljä parasta jatkavat neljännesvälieriin, jotka pelataan Lausannessa ja Zürichissä. 1/4-välieräotteluita ei voi paketoida ennakkoon, sillä ei tiedetä etukäteen ketkä pelaavat välieräottelut missäkin kaupungissa.

Toinen alkusarjan pakettimme on ajalle 16.-20.5. Pakettiin sisältryy 1. kategorian liput ja voit valita mieleisesi 3- tai 4-tähden hotellimajoituksen. Molemmat hotellit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hallenstadionista, jonne mahtuu 13.000 katsojaa.

Finnairin suorat lennot:
16.5.   AY1511   Helsinki – Zürich   07:55 – 09:45
20.5.   AY1512   Zürich – Helsinki   10:50 – 14:35

Hotelli                   Lippukategoria  2 HH       1 HH lisämaksu
St Gotthard 4*     1. kategoria        1970 € | hlö        520 €
Montana 3*         1. kategoria         1590 € | hlö        320 €

 

Lisätiedustelut:
Björk & Boström Urheilumatkat:
Sari Saxman 040-778 2648 | sales@bjork-bostrom.fi

Pääkuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki–Zürich–Helsinki
  • lentokenttäkuljetukset
  • 4 vrk:n majoitus valitussa hotellissa 1- tai 2-hengen huoneessa
  • aamiaiset hotellissa
  • 1. kat. otteluliput kolmeen Suomen otteluun
  • Björk & Boström -edustajan palvelut Zürichissä

Maksuehto

Ennakkomaksu 50 %:  7 pv
Loppumaksu 50%:  2 kk ennen matkaa

Lisämaksusta

18.5. maanantaina on retki noin tunnin bussiatkan päässä sijaitsevaan Luzerneen, jossa tarjolla on kaksi retkivaihtohtoa; retki Pilatus-vuorelle maailman jyrkimmällä ratasjunalla ja gondolilla taikka risteily Luzerne järvellä. Tarkempi info retkistä lähetetään matkan varanneille erikseen.

Kohokohdat

Suomen ottelut:

16.5.   Venäjä – Suomi        klo 20:20
17.5.   Suomi – Kazakstan  klo 16:20
19.5.   Norja – Suomi          klo 16:20

Katso MM2020 -otteluohjelma tästä

Olemme Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani.

Majoitus

Hotel St Gotthard 4* | Hotellin kotisivut

 

Vuonna 1889 rakennettu ja siitä saakka perheomistuksessa ollut St. Gotthard on vastikään kunnostettu, modernisoitu ja laajennettu. Hotelli sijaitsee kuuluisalla Bahnhofstrasse-ostoskadulla Zürichin sydämessä. Raitiovaunu 11 pysäkille on vain 100 metriä ja sillä pääsee aivan Hallenstadionin eteen.  Kaupat ja ravintolat ovat vain muutaman askeleen päässä.  Hotellissa on kolme ravintolaa; Lobster & Oyster Barissa on tarjolla klassista ranskalaista ruokaa, aularavintolasta saa kansainvälisiä herkkuja ja Manzoni on tyylikäs italialainen baari.


Hotel Montana 3* |
Hotellin kotisivut

 

Montana hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla, lähellä Vanhaa kaupunkia, toisella puolella rautatieasemaan kuin St. Gotthard. Raitiovaunu no 11 pysäkille on 300 metriä, jolla pääsee suoraan Hallenstadionille. Zürichin kaikki nähtävyydet ovat lähellä. Keskustaan ja Bahnhofstrasse -ostoskadulle ovat vain 10 minuutin kävelymatka. Hotellin ravintolassa tarjoillaan buffet-aamiainen. Hotellissa on ilmainen WiFi ja vastaanotto on auki 24/7.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 16.5. - keskiviikko 20.5.2020

16.5. lauantai | lähtö Zürichiin | klo 20:20 Suomi – Venäjä

Björk & Boströmin matkanjohtaja on mukana aamulennolla. Lentokentältä on bussikuljetus hotellille. Hotellihuoneet saa viimeistään klo 15:00 ja sitä ennen matkatavarat voi jättää hotellin matkalaukkusäilytykseen. Halukkaat voivat lähteä matkanjohtajan opastuksella Hallenstadionille, jonne pääsee päärautatieasemalta junalla. Matka-aika on junasta riippuen 11-15 minuuttia. Hallille pääsee myös raitiovaunuilla.

17.5. sunnuntai | klo 16:20 Suomi – Kazakstan

Päivä omaa ohjelmaa. Suosittu kohde on aivan Zürichin vieressä oleva Uetliberg-vuori, josta on hieno näköala koko Zürichin kaupunkiin sekä järvelle. Vuorelle pääsee kaupunkijunalla Zürichin päärautatieasemalta, matkaa kestää noin 20 minuuttia. Vuoren huipulle voi myös kävellä ja sinne menee useita eri patikkareittejä. Uetlibergiltä lähtee myös tunnettu Planetenweg-vaellusreitti, jonka varrella on aurinkokunnan planeettoja. Reitillä 1 metri vastaa miljoonaa kilometriä todellisessa mittakaavassa, mikä helpottaa aurinkokunnan kokojen ja etäisyyksien vertailua.

18.5. maanantai | alustava retkipäivä

Suomella on välipäivä ja ohjelmassa on halukkaille lisämaksusta retki Luzerneen.

19.5. tiistai | klo 16:20 Norja – Suomi

Päivällä omaa ohjelmaa, vaikka shoppailen.

20.5. keskiviikko | paluu Suomeen

Bussikuljetus lentokentälle. Kentällä on hyvä olla 2 h ennen koneen lähtöä klo 8:50. Lentokentälle on noin 1/2-tunnin matka.

Alustava matkaohjelma tarkentuu vielä lähempänä matkaa ja lähetämme erikseen lisäinfoa Reinin vesiputous -retkestä.

 

Matkavakuutus

Tarkista, että sinulla on voimassa oleva ja tarpeeksi kattava matkavakuutus peruutusturvalla.

Hintaperuste

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Björk & Boström Urheilumatkoista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna