asiakaskokemukset Kon-Tiki Tours ainutlaatuisia elämyksiä

Matkatoimisto palveluksessasi!

Asiakkaamme ovat lähteneet innolla kanssamme maailmalle. Meillä käy kiva suhina, kun järjestellään kevään matkoja ja samalla suunnitellaan uusia syksylle ja ensi vuodelle.

Kantarin tuore matkailun trenditutkimus kertoo kuluttajien odotuksista matkatoimistoille. Matkustajat kokevat tärkeimmäksi sen, että matkanjärjestäjä avustaa matkustajaa ongelmatilanteissa (51 %). Toiseksi tärkeimmäksi seikaksi nousi turvallisten matkailuedellytysten luominen (41 %) ja kolmanneksi tiedonjako ennen matkaa ja matkan aikana (40 %). Käytännön työssä nämä nivoutuvatkin toisiinsa ja siksi olemme apunasi. Hintatason pysyminen ennallaan (35 %) ja joustavat matkaehdot (31 %) tulivat vasta seuraavilla sijoilla. Matkustajien keskuudessa mahdollisuus ostaa vastuullisia matkoja sai 18 % vastauksista. Kantar Oy:n lomaennusteen mukaan 55 % vastaajista suunnittelee matkustavansa ulkomailla (55 % v. 2021) vuonna 2023. Ulkomaanmatkoja suunnittelevista valtaosa suunnittelee matkustavansa Euroopassa tänä vuonna. Teemme parhaamme vastataksemme teidän matkoissanne näihin odotuksiin.

Valtavasti mielenkiintoisia matkoja on taas tarjolla. Alla muutamia esimerkkejä. Kuten tiedät, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi ja me toteutamme ne.
Safari Etelä-Afrikka

Luonto- ja lintumatka Etelä-Afrikkaan 18.-28.10.2023

Unohtumattomia elämyksiä Paul Segersvärdin matkassa

Tällä matkalla koet Etelä-Afrikan parhaimmillaan. Koemme ikimuistoisia hetkiä safariajeluilla Big Five -eläinten ja muiden kiehtovien safarieläinten jäljillä sekä Hyväntoivonniemen pingviinien seurassa. Upea matka odottaa luontomatkaajia!
Santiago de Compostela

Camino de Santiago – vaellus 30.9.-7.10.2023

Vaellus pyhällä tiellä Ferrol -Santiago de Compostela
Englantilainen reitti ”Camino Inglés” on tuntemattomin Santiago de Compostelaan johtavista historiallisista pyhiinvaellusreiteistä. Lähde mukaan tälle ainutlaatuiselle Suomen Ladun vaellusmatkalle ja haasta itsesi tällä legendaarisella reitillä. Tämä on aktiivilomaa parhaimmillaan!

Casa do Valle Pena Palace

Portugali Sintra Casa do Valle 2.-9.9.2023

Unohda arki ja uppoudu Sintran satumaiseen kaupunkiin, metsiin, kallioihin ja kujiin! Lähde kanssamme tallettamaan valon energiaa joogan, hengityksen ja läsnäolon voimalla idylliseen Casa Do Valleen. Matka sopii äideille, tyttärille, hyvinvointia ja kauniita maisemia rakastaville, avoimin mielin kulkeville - ihan kaikille naisille! Matkaa johtaa Erja-Riitta Niskanen tyttärensä Viivi Savolaisen kanssa. Lue lisää ja varaa
Italia_Lake Como2

Sporttiloma Comolla 24.-28.9.2023

Johanna Väänänen kutsuu matkaansa sporttailemaan Italian Como-järven upeisiin maisemiin. Liikunnallinen Johanna suunnittelee ohjelman ryhmän mukaisesti niin, että jokainen tulee huomioonotetuksi. Lue lisää esimerkkipäivästä ja lähde mukaan liikkumaan iloiseen Italiaan!

Hyvinvointimatka Italiaan Gardajärvelle Villa Arcadio hotelliin

Essi Määtän hyvinvointiloma Villa Arcadiossa 14.-20.10.2023

Suosittu Villa Arcadio Gardajärven Salossa Italiassa kutsuu Essi Määtän kanssa syksyiselle hyvinvointilomalle. Tämä matka sopii joogaajille, luonnossaliikkujille, meditoijille ja rauhaista lomailutahtia toivoville. Puitteet ovat mitä parhaimmat vanhan luostarin raunioihin tehdyssä hotellissa ja sen pihapiirissä. Lue lisää matkaohjelmasta ja varaa oma paikkasi!

Jordania

Jordania tutuksi 12.-18.10.2023

Tervetuloa tutustumaan Jordaniaan Esko Lauhan opastamana. Monipuolinen kohde tarjoaa lämpöä, aurinkoa, historiaa, arabikulttuuria, luontokokemuksia sekä maukasta ruokaa. Tämä matka soveltuu kaikille, jotka ovat aina halunneet tutustua mm. mystiseen Petraan. Lue mielenkiintoisesta matkaohjelmasta lisää ja varaa paikkasi 20.7.2023 mennessä!

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on jo juhannus. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin