Uutiskirje helmikuu kuva 1

Uutta kevättä kohti!

Matkailu on tilastojen mukaan vähitellen elpymässä. IATAn (International Air Transport Association) vuoden 2022 tilaston mukaan globaali kokonaisliikenne kipusi 69 prosenttiin vuoden 2019 tasosta. Joulukuun 2022 lukema oli jo 77 % joulukuun 2019 tasosta. Suomessa vastaavat luvut olivat muutaman prosenttiyksikön alhaisemmat. Suunta on kuitenkin kuukausi kuukaudelta ylöspäin. Tältä vuodelta odotetaan jo koronaa edeltäviä tasoja. Sama on odotus myös meillä Kon-Tikissa. Luonnollisesti toivomme Ukrainan sodan loppumista ja lisää toivoa Eurooppaan ja maailmaan.

Koronan jälkeen vastuullisuus on noussut matkojen suunnittelussa entistä vahvemmin esille. Mekin haluamme aina huomioida odotuksenne vastuullisuuden suhteen. Olemme parhaillaan mukana Ekokompassiohjelmassa kehittämässä vastuullisuustyötämme. Kerromme myöhemmin siitäkin lisää.

Vielä ehditte tänä vuonna oman porukan kanssa reissuun, mutta suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on vuosi jo pitkällä. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi.
Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan tutulle yhteyshenkilöllesi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirgisian luonto- ja lintumatka 4.-13.6.2023

Huikean kaunis luonto houkuttelee matkalaisia Kirgisiaan. Keskellä Aasiaa sijaitseva vastakohtaisuuksien maa tarjoaa mitä rikkaampia luontoelämyksiä. Tiensanin vuoristo kulkee koko maan läpi tarjoten ylänköä, alankoa, vuoria, solia, kanjoneita – upeaa luonnonvaihtelua. Paul Segersvärd johdattaa jo 3. kerran matkalaiset Issuk-Kul -järven ympärillä olevaan luontoon. Yksi huikeimmista kokemuksista on illallinen ja yöpyminen paimentolaisten tapaan jurtassa. Tämän matkan muistot kantavat pitkään. Palaute on ollut erittäin positiivinen. Matka on tarkoitettu kaikille luontoa ja linturetkeilyä rakastaville. Varaukset 28.2. mennessä. Tervetuloa mukaan!
Espanja-seafood-pexels-julia-khalimova-3649208

Syötävän hyvä Espanja – makumatka galicialaiseen keittiöön 3.-10.5.2023

Vielä ehdit varata matkan hurmaavaan seikkailuun, erilaisten makujen maailmaan. Paitsi herkullista ruokaa ja laadukkaita viinejä, Galiciassa on myös uskomattoman kaunista luontoa ja vehreyttä sekä kulttuurihistoriallista antia. Varaukset 28.2. mennessä! Lue lisää ja tule mukaan!

Italia ravintola

Italian avaimet - kielikurssi, kulttuuria ja historiaa Ferrarassa 22.9. - 1.10.2023


Lähde oppimaan italiaa suomalaisen opettajan, FM Elina Suolahden, johdolla. 30 oppitunnin lisäksi matkalla tutustutaan Ferraraan ja sen lähikaupunkeihin Mantovaan, Ravennaan ja Faenzaan sekä maistellaan paikallisia herkkuja ja viinejä. Kielikurssi sopii kaikille, joilla on vähintään italian kielen alkeet jokseenkin hallussa. Opettaja suunnittelee oppimateriaalin kullekin sopivaksi. Tästä ei koulu parane!
Dresden - Elbe

Dresden - barokin helmi Elben rannalla 29.8. - 1.9.2023


Matkalla tutustutaan Dresdeniin, jota kutsutaan sen taideaarteiden, barokkirakennusten ja luonnonkauniin sijaintinsa ansiosta myös Elben Firenzeksi. Teemme laivamatkan Pillnitzin barokkilinnalle ja voimme ihastella Elben jokilaakson kauniita maisemia. Vierailemme myös viini- ja posliinikaupunki Meissenissä, jossa tätä "valkoista kultaa" on valmistettu jo yli 300 vuoden ajan. Matkanjohtajana toimii Dresdenin perinpohjaisesti tunteva Sirkka-Liisa Aalto

Muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen.

Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on uusi vuosi jo pitkällä. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin