logo websoitteella
DaciaArena 760x488

Kon-Tikin monipuolinen urheilumatkatarjonta

Tiesitkö, että Kon-Tiki Tours tarjoaa myös räätälöityjä ryhmämatkoja urheilutapahtumiin? Ostettuamme urheilumatkoihin erikoistuneen matkatoimisto Björk & Boströmin viime syksynä tarjontamme on laajentunut entisestään. Esimerkiksi kansainvälisen jalkapallo-ottelun tunnelma paikan päällä on todellinen elämysmatka. Lähde kannustamaan Huuhkajia EM-karsintaotteluun Italiaan 22.-24.3. tai maalitykki Teemu Pukin otteluun Norwichiin 5.-7.4. Teemme yhteistyössä Yleisurheilufanit ry:n kanssa matkoja Ruotsi-Suomi maaotteluun Tukholmaan 23.-26.8. ja yleisurheilun MM-kisoihin Dohaan 26.9.-7.10. Lue lisää upeista fanimatkoista tästä. HUOM! Futismatkoille varaukset pikimmiten.
Sevilla
Kevään kulttuurimatkat

Kevään kulttuuri- ja puutarhamatkat ovat täyttyneet vauhdilla. Lumisen talven jälkeen tekee mieli lähteä matkalle samanhenkisessä seurassa. Kysy paikkoja mm. näille ihanille matkoille
23.-30.4. Länsi- ja Pohjois-Irlannin matka
28.4.-5.5. Liisa Väisäsen Andalusian kiertomatka
6.-13.5. Balkanin maiden kiertomatka
29.5.-2.6. Gdansk, Sopot ja Gdynia
26.-29.6. Göteborgin alueen puutarhat
144875493_matureArtist_rf

Syyskauden taidematkat

Kon-Tiki tarjoaa ainutlaatuisia, yhdessä asiantuntijoiden kanssa räätälöityjä taidematkoja. Erikoismatkan suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Suunnittelemme teille toivotun kiertomatkan kaikkialle ympäri maailmaa.

Yksin tai yhdessä pienemmän ryhmän kanssa voit osallistua valmiiksi räätälöidyille taidematkoille
21.-27.9. Taidekurssi Sintrassa - Tero Annanolli
3.-7.10. Venetsian biennaali - Johanna Wahlbeck ja EMMA -museo
188047269 reitti rf

Hyvinvointia upeissa maisemissa


Vielä ehdit mukaan kevään ja kesän hyvinvointi-, vaellus- ja joogamatkoille. Muutamia paikkoja nopeille varaajille vielä näille matkoille:
12.-19.4. Santiago de Compostela - Ulla Lipasti
26.4.-1.5. Hemmottelua Villa Arcadiossa - Marika
11.-18.5. Camino Norte - Marika Borg
3.-7.6. Itävallan patikointimatka - Virpi Mäkinen
5.-10.6. Joogamatka Portugaliin - Ulla Hirvonen
Heli ja Helga vaaka

Uusi Kon-Tiki Finland

Kon-Tiki Tours osti syksyllä Lapin Lomamatkat Oy:n ja tammikuussa Kontiki Finlandin ja aloittaa nyt myös incoming-matkatoimistona nimellä Kon-Tiki Finland. Keskitymme aluksi Lapin, Etelä-Suomen ja lähialueiden maiden tuotteiston markkinointiin ja myyntiin. Jatkossa myös Järvi-Suomen ja saaristojen palvelutarjonta otetaan mukaan. Kuvassa Heli Harju Rovaniemen ja Helga Himberg Helsingin toimistoistamme. Incoming-verkkosivustoamme kontikifinland.com kehitetään kevään mittaan.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.