Kulttuuri­matkat

Liisa Väisäsen Andalusia

Ajankohta
28.4. - 5.5.2019
Kesto
8 päivää
Kohde
Andalusia

Liisa Väisäsen Andalusia

Historiallisen Andalusian monet kasvot. Matkalla Andalusiaan kuljet ajasta ja kulttuurista toiseen. Euroopan vanhimpana pidetystä kaupungista Cadizista islamilaiseen, keskiaikaiseen Cordobaan sekä historiaa ja nykyaikaa sykkivään Andalusian pääkaupunkiin Sevillaan. Tervetuloa rakastetun matkanjohtajamme, FT, symbolitutkija Liisa Väisäsen mukana kokemaan erilainen Andalusia. Liisa asuu nykyisin myös Andalusiassa, joten saamme ajankohtaista paikallistietoa kulttuurihistorian lisäksi.

Matka on täynnä, kysy lisäpaikkoja.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • lennot Helsinki–Malaga–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • kaikki ohjelmassa mainitut kuljetukset ja sisäänpääsymaksut kohteisiin
  • suomenkielisen asiantuntijamatkanjohtaja Liisa Väisäsen palvelut
  • ateriat: 6 x andalusialainen 2-ruokalajin lounas ruokajuomineen (viini, vesi ja kahvi)
  • toimistokulut ja palvelumaksut

Lisämaksusta

  • yhden hengen huoneen lisämaksu 450 €
  • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Liisa Väisänen

Olen uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi, tietokirjailija, kulttuurivaikuttaja, suosittu luennoitsija sekä opas ja matka-asiantuntija.
Koulutukseltani olen filosofian maisteri kirjallisuustieteestä ja filosofian tohtori estetiikasta. Olen väitellyt islamilaisesta taidefilosofiasta Genovan yliopistossa ja opiskellut muun muassa filosofiaa, taidehistoriaa, teatte... Lue lisää

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 28.4. - sunnuntai 5.5.2019

28.4. sunnuntai | Matkapäivä, kuljetus Cadiziin

Klo 06.05 Norwegianin suora lento Malagaan, jonne saavumme klo 9.50. Matkanjohtajamme Liisa Väisänen liittyy ryhmään ja lähdemme ajelemaan kohti Cadizia (ajomatka n. 3,5 tuntia), matkan varrella Liisa kertoo Andalusiasta ja pysähdymme lounaalle. Majoittuminen hotelliin.

 29.4. maanantai | Cadiz

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Cadiziin, Euroopan vanhimpana pidettyyn kaupunkiin, joka on jostain syystä jäänyt matkailijoille tuntemattomaksi, vaikka on hieno kaupunki. Teemme kävelyn vanhan kaupungin puolella ihaillen sen loisteliasta arkkitehtuuria. Myöhäinen lounas.

30.4. tiistai | Cadiz

Aamiaisen jälkeen historiallinen Cadizin kierros, jonka aikana näemme kaupungin eri vaiheita. Foinikialaiseen aikaan tutustumme Gadirin arkeologisella alueella. Roomalaisesta suuruudesta meille kertoo suuri roomalainen teatteri. Katedraalin vierailu vie meidät keskiajasta aina barokkiin ja rokokoohon. Lounas päivän aikana. Loppupäivä vapaata aikaa.

1.5. keskiviikko | Sevilla

Aamiaisen jälkeen aloitamme matkamme Sevillaan, jonne on noin 2,5 tunnin ajomatka (huoneiden luovutus ja matkatavarat mukaan). Sinne saavuttuamme ajamme ensin Monumentaalisen Plaza Espanan kautta ja pysähdymme siellä. Jätämme tavarat hotelliin, jos huoneet ei vielä valmiina ja aloitamme kiertokävelyn Sevillan historiallisessa keskustassa. Kävelemme Santa Cruzin kortteleissa. Lounas päivän aikana.

2.5. torstai | Sevilla

Aamiaisen jälkeen kävelemme hotellista Sevillan Alcazariin. Teemme siellä noin 2,5 tunnin kierroksen. Sen jälkeen lounas, jonka jälkeen vierailemme katedraalissa, nähden muun muassa Kristoffer Kolumbuksen haudan.

3.5. perjantai | Sevilla

Aamiaisen jälkeen lähdemme hotellilta kävellen tutustumaan ”Sevillan sieninä” tunnettuun moderniin rakennuskompleksiin. Nousemme rakennuksen näköalatasanteelle, josta avautuvat upeat näkymät ympäri kaupunkia. Loppupäivä omaa aikaa kaupunkiin tutustumiselle ja ostoksille.

4.5. lauantai | Cordoba

Aamiaisen jälkeen lähdemme päiväretkelle Cordobaan (huoneiden luovutus ja matkatavarat mukaan). Tutustumme kävelykierroksella Cordoban historiallisen keskustan vanhoihin juutalaiskortteleihin ja vierailemme muun muassa vanhassa synagogassa. Käymme myös Cordoban moskeija-katedraalissa, joka on ainutlaatuinen kokonaisuus: moskeija, jonka sisälle on rakennettu kirkko. Myöhäinen lounas jonka jälkeen vierailemme Alcazarissa eli hallitsijoiden vanhassa linnassa. Sitä ympäröivä puutarha on myös kaunis. Illansuussa kuljetus Malagan lentokentän lähellä sijaitsevaan hotelliin.

5.5. sunnuntai | Paluumatka

Aamiaisen jälkeen kuljetus Malagan kentälle ja kotiinpaluu klo 10.35 lähtevällä lennolla. Helsinkiin saavumme klo 16.10.

Majoitus

28.4. – 1.5.2019 / Cadiz
1.5. – 4.5.2019 / Sevilla
4.5. – 5.5.2019 / Malaga

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Hinnat perustuvat ssyyskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Liisa Väisäsen Andalusia kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna