logo websoitteella
Kon-Tikin Slovenien matkalta: Vintgar Gorge

Virkistystä, verkostoitumista ja ammatillista hyötyä matkatuomisina metsätalousalan matkoilta

Maa- ja metsätalousyrittäjien hyvinvointiin on alettu kiinnittää huomiota. Olemme suunnitelleet yhteistyössä MTK:n ja MELAn kanssa yhdistetyn opinto- ja hyvinvointimatkan Sloveniaan 1.-6.4., jolla keskitymme maa- ja metsätalousyrittäjän työhyvinvointiin. Ohjelmassa on maa- ja metsätilavierailuja sekä ammatillisia luentoja, mutta olemme varanneet aikaa myös ohjattuun ja omatoimiseen liikuntaan sekä hyvinvointi -palveluista nauttimiseen. Tavoitteena on ladata voimavaroja tulevan kauden maa- ja metsätaloustöistä selviämiseen. Asiantuntijana MELA:n Leena Olkkonen sekä MTK:n edustaja, jotka pitävät matkan aikana alaan liittyviä tietoiskuja. Tutustu mielenkiintoiseen matkaohjelmaan ja varaa matka viimeistään 30.1. mennessä. Lisätietoja ja varaukset tästä.
470814329 Poland Tatra rf

Slovakia 22.- 26.4.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon opinto- ja virkistysmatka suuntaa tänä keväänä Slovakiaan. Tutustumme Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla. Pääsemme myös käymään Tatra-vuoristossa metsätuhoalueella ja slovakialaisella biisonitilalla. Matkan päätteeksi nautimme pääkaupunki Bratislavan nähtävyyksistä. Lue lisää ja innostu lähtemään mukaan tästä.
Bizkaia162

Baskimaa 8.- 14.4.

Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteiselle matkalle Pohjois-Espanjan Baskimaahan 8.-14.4. on vielä paikkoja nopeille päättäjille. Matkaohjelmaan sisältyy myös Riojan viinialue ja Guggenheim-museo Bilbaossa. Matkanjohtajana metsänhoitaja Jouko Lehtoviita. Lisätietoja ja varaukset 25.1. mennessä tästä.
.
Schwarzwald saksa metsä

Schwarzwald 8.- 13.4.

Vielä muutamia paikkoja on vapaana myös MHY Pohjois-Savon metsä- ja luontomatkalle Saksan Schwarzwaldiin 8.-13.4. Tutustumme Freiburgin alueen metsien monikäyttöön ja hallinnointiin, vierailemme metsäkeskuksessa ja luonnonpuistossa. Ohjelmassa on myös rentoa iltaohjelmaa ja paikallista ruokaa, oppaana tuttu Anne Lappi. Varaukset viimeistään 25.1. tästä.
Zell am see itävalta
Anne Lappi

Zell am See 5.- 9.5.

Tervetuloa metsä- ja hyvinvointimatkalle vuoristomaisemiin Itävallan Zell Am Seehen. Näemme eri kasvillisuusvyöhykkeitä ja nousemme puurajan yläpuolelle ihaillen jäätikköä, vaellamme luonnossa, vierailemme pientilalla ja tutustumme paikallisen metsänhoitajan johdolla vuoristometsien hoitoon.

Erityisesti naismetsänomistajia ajatellen on matkaohjelmaan lisätty myös hemmottelua viettäessämme yhden iltapäivän Tauern Spa -kylpylässä. Matkanjohtajana toimii suomalainen, alueella asuva tuttu matkanjohtajamme Anne Lappi. Varaa matka vaikkapa lahjaksi itsellesi tästä.


Muistathan, että räätälöimme juuri teidän porukalle sopivan ryhmämatkan sinne minne haluatte ja silloin kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteys Markus Virmasaloon puh. 040 0754240 tai Arja Kuosmaseen puh. 045 1242002 ja kerro mitä toivotte. Hyvää Uutta Vuotta 2019!
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.