logo websoitteella
slovakian pellot

Nyt on aika varata kevään opinto- ja virkistysmatka

Kotimainen, yksityinen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours jatkaa Trio Travelsin toimintaa ja tarjoaa monipuolisia metsä- ja maatalouden opinto- ja virkistysmatkoja. Nyt on aika varata kevään matka. Lentoyhtiöiden ryhmävaraussääntöjen mukaan kevään matkat tulee varata viimeistään tammikuun alussa. Tutustu laajaan tarjontaamme ja valitse kiinnostavin kohde. Jos et löydä näistä matkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä puhelimitse 09 466300 tai info@kontiki.fi ja pyydä tarjousta.
Keukenhof

Amsterdam ja Keukenhof

Tervetuloa mukaan Maa- ja kotitalousnaisten matkalle Amsterdamiin ja kuuluisaan Keukenhofin kukkapuistoon 4.-7.4. Lissessä sijaitseva kukkapuisto on todellakin tulppaaneja tulvillaan. Matkalla nähdään myös yksityisiä puutarhoja ja tutustutaan Gouda-juuston valmistukseen. Lue lisää ja ilmoittaudu matkalle tästä.
Schwarzwald saksa metsä

Schwarzwald

MHY Pohjois-Savon metsä- ja luontomatka suuntautuu Saksan Schwarzwaldiin 8.-13.4.
Opintomatkaosuudessa tutustumme Freiburgin alueen metsien monikäyttöön ja hallinnointiin, vierailemme metsäkeskuksessa ja luonnonpuistossa. Ohjelmassa on myös rentoa iltaohjelmaa ja paikallista ruokaa, oppaana tuttu Anne Lappi. Lue lisää matkaohjelmasta tästä.
.
Bizkaia162

Baskimaa, Pohjois-Espanja

Baskimaa sijaitsee Pyreneiden vuoriston alueella ja Atlantin valtameren rannalla Ranskan rajalla Biskajan lahden pohjukassa. Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteistä matkaa 8.-14.4. johtaa Espanjan tuntija, metsänhoitaja Jouko Lehtoviita. Matkaohjelmaan sisältyy myös Riojan viinialue ja Guggenheim-museo Bilbaossa.
Lisätietoja tästä.

Dourojoki

Metsälehden Espanja-Portugali

Ennakkotietona asiakkaillemme: 7.12. ilmestyvässä Metsälehdessä on lukijamatka Espanjaan ja Portugaliin 23.-29.4. Kiertomatkalla näemme Madridin, Porton ja kahden valtion välisen maaseudun. Matkan opinto-osuuden aikana tutustumme mm.eukalyptus-puun kasvatukseen ja mäntymetsien hoitoon. Matkanjohtajana Jouko Lehtoviita.
Lisätietoja Metsälehdestä ja tästä.
Matkatoimisto Kon-Tiki Toursin joulutervehdyksiin varattu summa ohjataan perinteisesti hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohde on Naisten Pankki, joka tukee kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Toivotamme oikein hyvää joulun aikaa!

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.