Kontiki
Kon-Tikin Italian matkalta: Gardajärvi

Marikan_Matkassa_esite_A5

Kon-Tiki Toursin ja Marika Borgin Marikan matkassa -konsepti tarjoaa ainutlaatuisia ja kokonaisvaltaisia wellness-matkoja. Life Coach -hyvinvointivalmennuksen jo 1990-luvulla Suomeen tuonut Marika Borg on toteuttanut kanssamme jo useita vaellus-, jooga- ja mindfulness-matkoja ja lisää on tulossa. Marikan matkassa viihdyt varmasti, jos haet lomaltasi jotain ihan muuta kuin tyypillistä seuramatkaa: Luvassa on kokonaisvaltaista hyvinvointia, lepoa, koulutusta, harjoituksia, aktiviteetteja, terveellistä ruokaa, kauniita maisemia ja etenkin samanhenkistä matkaseuraa.

Tutustu upeisiin matkakohteisiin ja ohjelmiin alla. Matkat myynnissä verkkokaupassa, mutta otamme myös ilmoittautumisia ilman palvelumaksua sähköpostitse susa@kontiki.fi tai puhelimitse 09 466 300. Namaste!

Marika Borg on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huippuasiantuntija. Hänellä on yli 40 vuoden kokemus innostavana aikuiskouluttajana ja valmentajana Marika työskentelee kotimaan lisäksi mm. Irlannissa, Isossa Britanniassa sekä Yhdysvalloissa. Pitkän ja ansioituneen elämäntyönsä aikana Marika on toiminut mm. Voi Hyvin -lehden päätoimittajana 11 vuoden ajan. Marika on erikoistunut yksilön ja ryhmien voimavarojen vahvistamiseen, persoonallisuuserojen ymmärtämiseen sekä elämäntehtävän kirkastamiseen. Hän on kouluttanut ensimmäisenä Suomessa elämäntaidon valmentajia, energiasisustajia ja enneagrammi-ohjaajia perusteellisilla ammatillisilla koulutuksillaan. Marikan Rakastu elämääsi -kirja ja blogi ovat erittäin suosittuja. Marikan tyyli on niin koulutuksissa kuin matkoilla innostava, lämminhenkinen ja huumorintajuinen. Saat lisää energiaa ja elämäniloa! Lisätietoa Marikasta www.marikaborgblogi.fi