Muut ryhmämatkat

Yleisurheilun EM-kisat Berliinissä

Ajankohta
7.8. - 13.8.2018
Kesto
7 päivää
Kohde
Berliini, Saksa
Hinta
1570 €/hlö

Yleisurheilun EM-kisat Berliinissä

Tervetuloa mukaan yleisurheilun Euroopan mestaruuskisoihin Berliiniin 7.-13.8. Vain muutama kisapaketti jäljellä, toimi siis pian!

Matkanjohtajana on SUL:n fanimanageri Sari Murto. Kisapaikalle Berliiniin pääset suorin lennoin Helsingistä. Majoittuminen tasokkaassa Hollywood Media Hotelissa aivan Berliinin keskustassa, Kurfürstendammin vieressä. Hotellista on nopeat yhteydet Olympiastadionille, jossa kilpailut käydään.

Lisätiedot ja varaukset groups.turku@kontiki.fi 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Berliiniin veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 4-tähden keskustahotellissa aamiaisineen
  • SUL:n fanimanageri Sari Murto matkanjohtajana
  • urheilijatapaamisia
  • kisalippu ajalle 7.–12.8.2018 katsomosta N4, rivit 15–19
  • 6 vrk Berlin Welcome Card, jolla voit matkustaa mm. S-Bahnilla hotellista Olympiastadionille sekä muissa julkisissa kulkuneuvoissa. Lisäksi saat kortilla alennusta monis-ta nähtävyyksistä ja sisäänpääsyistä.

Lisämaksusta

  • Yhden hengen huone
  • liityntälennot esim. Oulusta ja Kuopiosta.
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Majoitus

Hollywood Media Hotel ****
Kurfürstendamm 202, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10719 Berliini

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 7.8. - maanantai 13.8.2018

7.8. tiistai

Finnairin lento Berliiniin klo 11.30-12.25. Tilausbussikuljetus keskustaan ja majoittuminen.
Berlin Welcome Cardilla maksuttomat matkat Olympiastadionille sekä kisalippu.

8.-12.8. ke-su

Omatoimista kisojen seuraamista ja Berliiniin tutustumista

13.8. maanantai

Huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle, josta klo 13.15-16.05 suora lento Helsinkiin.

Lennot
07.08.2018 Helsinki-Berliini AY1433 klo 11.30–12.25
13.08.2018 Berliini-Helsinki AY1434 klo 13.15–16.05
Kysy liittymälentoja esim. Oulusta ja Kuopiosta.

4-tähden Hollywood Media Hotel am Kurfürstendammin tilavissa ja ilmastoiduissa huoneissa on äly-tv ja minibaari. Kaikissa huoneissa on jonkin Hollywood-tähden tai -ohjaajan elämäkerta ja juliste. Cleopatra’s Spassa on suomalainen sauna ja höyrysauna, ja sieltä on mahdollista varata hierontahoitoja. Asiakkaat voivat käyttää myös Hollywoodin solariumia ja pientä kuntosalia. Runsas buffetaamiainen tarjoillaan Bel Air -aamiaisravintolassa. Tyylikkäästä Callas-baarista saa pikkupurtavaa ja eksoottisia cocktaileja, ja hotellikokonaisuuteen kuuluu myös 2 kumppaniravintolaa. Hotellin lähellä on monia kauppoja ja ravintoloita. Berliinin eläintarha ja kuuluisa Savignyplatz-aukio ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Metroasema Uhlandstraße on 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

Hintaan ei lisätä toimitus- ja palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot. Matkan hinta edellyttää vähintään 15 hengen ryhmäkokoa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja ne ovat luettavissa myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Yleisurheilun EM-kisat Berliinissä kuvia