Yleisurheilu

Yleisurheilun MM-kisat Budapest Flying Start

Ajankohta
18.8. - 23.8.2023
Kesto
6 päivää
Kohde
Budapest
Hinta
1595 €

Tervetuloa mukaan kannustusjoukkoihin alkupäiviksi!

Yleisurheilufanit ry kutsuu kaikki kannustamaan suomalaisia ja seuraamaan muita huippuja Budapestin MM-kisoihin. Flying Start paketti on tarkoitettu kisojen ensimmäisien päivien kannustajille 18.-23.8.2023! Viralliset kisasivut löydät englanniksi täältä.

Fanimatkapaketteihin sisältyvät lennot Budapestiin, majoitukset aamiaisineen, kisaliput ja Yleisurheilufanien kannatushuivin sekä -paidan. Matkassa ovat myös mukana Yleisurheilufanien Reijo Lammi ja Kon-Tikin matkanjohtaja. Matkan aikana saattaa olla mahdollisuus tavata joitakin Suomen joukkueen urheilijoita ja joukkueen johtoa, kuten aiemmillakin kerroilla.

Fanikatsomon tunnelma on hieno kokemus, lähde mukaan!

 

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Budapestiin
 • matkalaukku 23 kg ruumaan sekä 8 kg käsimatkatavaraa
 • majoitus Intercity Hotel Budapest jaetussa 2h-huoneessa
 • hotelliaamiaiset
 • lentokenttäkuljetukset
 • Kisaliput Cat.1 (19.-23.8. aamusessio väliselle ajalle)
 • YUF kannustushuivi ja -paita
 • matkanjohtajien palvelut matkan aikana
 • mahdolliset fanitapaamiset
 • verot ja toimitusmaksut

Lisämaksusta

 • 1h-huoneen lisämaksu 565 € (2h-huone, yhden hlön käytössä)

Majoitus

Intercity Hotel Budapest

Uusi hotelli, joka sijaitsee Keleti rautatieaseman vieressä, hyvien liikenneyhteyksien päässä: M2 ja M4 metrojen risteysasema, lukuisat sähköbussit ja raitiovaunut lähtevät eri suuntiin hotellin lähettyviltä. Hotellihoneissa wifi, kahvi- ja teekeitin, SAT TV, ilmastointi, äänieristys, tallelokero, jääkaappi. Hotellissa oma ravintola ja baari.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 18.8. - keskiviikko 23.8.2023

18.8. perjantai | Finnairin lento Budapestiin

Finnairin lento Budapestiin lähtee 09.55 ja saapuu 11.15. Lentokenttäkuljetus Intercity Hotel Budapest hotelliin, sisäänkirjautuminen.

19.8. lauantai – 22.8. tiistai

Aamiaistarjoilu hotellissa. National Athletic Center on uusi juuri rakennettu stadion Budapestin eteläosaan, Tonavan rannalle. Kisapaikkaan  pääsee kätevästi hotellilta ratikka nro 24 noin puolessa tunnissa. Aamusessiot alkavat yleensä noin klo 09.00 ja iltasessiot 19.00.

Lue täältä päivittäinen kisaohjelma aikatauluineen.

23.8. keskiviikko | kotiin paluu

Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus. Vielä ehtii aamupäivän sessioon stadionille. Kuljetus lentokentälle hotellilta alkuillasta ja Finnairin AY1576 lähtee Budapestista klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.20.

Kisaliput

Flying Start lippupaketti 19.-20.8. kaikki sessiot + single entry liput 21.8. ilta + 22.8. ilta + 23.8. aamu (gat.1)

Lentoajat

18.8.2023    AY1251        Helsinki – Budapest BUD       09.55-11.15
23.8.2023    AY1256       Budapest – Helsinki HEL       19.00-22.20

Jos tarvitset lisämaksullisia liittymälentoja kotimaassa, kysy Susa: info@kontiki.fi

Maksuehto

Ennakkomaksu 500 €/hlö varauksen yhteydessä, sisältäen kisaliput.
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkaa = 23.6.2023

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen. Kisalipuilla ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta.

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö + kisalippujen hinta.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Matkavakuutus

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 8.12.2022 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 15 henkilön ryhmäkokoon. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, valuutta-, viranomais- tai verokustannusten noustessa.

Matkaohjelman soveltuvuus
Matkaohjelma vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua, reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteellisyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna