COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Tennis

Wimbledon 2020

Ajankohta
Heinäkuu 2020
Kohde
Lontoo

Wimbledon 2020 on peruttu

Wimbledon 2020 -tennisturnaus on peruttu koronaepidemian vuoksi. Tulemme tekemään samantyyppiset paketit myös ensi kaudelle. Päivitämme tiedot kun kesän 2021 aikataulut on vahvistettu.

kts. Wimbledon info tästä

Wimbledonin Grand Slam 2020 pelataan Lontoossa 29.6.-12.7. Tennismaailman legendaarisin paikka on Wimbledon, jossa on pelattu tennisturnaus vuodesta 1877. Wimbledon on ainoa Major-turnaus joka pelataan nurmella ja missä pelaajien asuetiketti on edelleen valkoinen. Pääkentät, Center Court ja Court no 1 ovat katettuja, joten sateen sattuessa pelejä ei tarvitse keskeyttää.

Björk & Boströmillä on esimerkkipaketti Wimledonin neljännesvälieriin. QF-pakettiimme sisältyy lennot, majoitus ja katsomopaikat kahtena päivänä joko keskuskentälle tai ykköskentälle. Naiset pelaavat tiistaina 7.7 ja miehet keskiviikkona 8.7. Lentokentältä kannattaa ottaa juna keskustaan.

Finnairin lennot:
6.7.  AY1343  Helsinki – Lontoo, Heathrow   11:40 – 12:50
9.7.  AY1344  Lontoo, Heathrow – Helsinki   13:50 – 18:45

QF-esimerkkipaketit 6.-9.7. | 3 vrk | hlö | 2hh
Hotelli Copthorne Tara 4* | 4310 eur | hlö | Center Court
Hotelli Copthorne Tara 4* | 2890 eur | hlö | Court no. 1

 

Hotelli ja lippupaketit

Voit valita myös sinua kiinnostavan ottelupäivän. Tutustu alla olevasta linkistä hotelli+lippupaketteihimme. Kaikki esimerkkihotellimme sijaitsevat lähellä metroasemaa josta pääsee suoraan Wimbledonin Southfields -metroasemalle.

Katso hotelli- ja lippupaketit tästä!

Esimerkkipakettimme sisältävät:

  • kaksi hotelliyötä 3- tai 4-tähden hotellissa.
  • yhden päivän lippu valitulle kentälle, Center Court tai Court No1.

Keskuskentän katsomopaikat ovat kalleimmat ja siellä pelataan myös kaikki finaalipelit. Court No1. paketti on halvempi vaihtovaihto. Halutessasi saat kauttamme lisämaksusta myös lennot.

Maksuehto
Ennakkomaksu 50 %:  7 pv
Loppumaksu 50%:  2 kk ennen matkaa

Tiedustelut:
Sari Saxman 040-778 2648 | sales@bjork-bostrom.fi

Lippu- ja hotellitilanne sekä kurssi tarkistetaan tilauksen yhteydessä. Pakettitilanne päivitetty lokakuussa 2019.
Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Majoitus

The Copthorne Tara 4*

Scarsdale Pl • Kensington • London W8 5SY • Iso-Britannia

 

Esimerkkihotellimme lähin metroasema High Street Kensington sijaitsee vihreällä District Line -metrolinjalla, josta on suora 35 minuutn metromatka Wimbledonin Southfields -metroasemalle. Wimbledonin päässä on 20 minuutin kävelyWimbledonin tenniskeskukseen. Asemalta kulkee myös Shuttle Bus, mutta kävellen on yleensä nopeammin perillä. Tarkistamme hotellitilanteen varauksen yhteydessä.

 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

OTTELUOHJELMA:

29.6.  Kierros 1           6.7.    Manic Monday
30.6.  Kierros 1           7.7.    1/4 välierät (N)
1.7.     Kierros 2           8.7.   1/4 välierät (M)
2.7.     Kierros 2           9.7.   Semifinaalit (N)
3.7.     Kierros 3          10.7.  Semifinaalit (M)
4.7.     Kierros 4          11.7.   Finaali (N)
5.7.     Välipäivä          12.7.  Finaali (M)

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna