?>

Viro Narva U14

Ajankohta
2.5. - 5.5.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Viro
Hinta
307 € *

Narva U14

Narvassa yhdistyy mukavasti tasokas junnujääkiekko ja aikamatkailu. Pelien lomassa vierailemme Tanskan kuninkaan 1270-rakennuttamassa komeassa linnassa. Peleistä vastaa Narva PSK, joka on perinteisesti tuottanut Viron parhaita pelimiehiä. Seura tekee tiivistä yhteistyötä venäläisten kanssa, joten täällä pääsevät pojat pelaamaan myös tasokkaita venäläisjoukkueita vastaan. Kaikki ruokailut on 3* hotellissa. Kylpylävierailu mahdollinen. Vaihtoehtoina on matkustaa joukkueen omalla bussilla tai Tallinnan satamassa odottavalla virolaisella bussilla. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa on joukkueen varusteille varattu pakettiautopaikka laivan autokannella. Näin niitä ei tarvitse kantaa laivaan.

Ikäluokka: U14 (2005 ja nuoremmat)
Tasotavoite: AA
Pelit: 6 tai 8 joukkuetta, 5 peliä, 3 x 15 min
Osanottaja-arvio: EST, RUS, LAT, FIN

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • meno Silja Europa yön yli Tallinnaan B4-hyteissä
  • meriaamiainen
  • majoitus Hotel Ingerissä aamiaisilla
  • täysihoito
  • turnausmaksu
  • Narvan linnaretki
  • paluu Tallink Star kansipaikoin Helsinkiin
  • joukkueen oma bussi max 12m laivaan mennen tullen sekä kuljettajan majoitukset ja ruuat

Lisämaksusta

  • Aikuisen hinta omalla bussilla: 356 €/aikuinen

Majoitus

Hotel Inger ***

Mukava 3* hotelli Narvan keskustassa 10 min bussimatkan päässä jäähallista. Kaikki kaupungin palvelut ja Narvan linna ovat kävelyetäisyydellä. Kaikki turnausruokailut nautitaan hotellissa. Joukkueen matkustaessa virolaisella bussilla, hoitaa se teille myös hotelli-halli-hotelli kuljetukset.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 2.5. - sunnuntai 5.5.2019

torstai | lähtö Viroon

Kokoonnutaan Länsiterminaaliin iltapäivälläklo 17.00, josta M/s Silja Europa lähtee 18.30 kohti Tallinnaa. Yövytään laivassa. Pojat 4-hengen hyteissä, aikuiset 2-hengen. Halutessaan joukkue voi tilata yhteisen ruokailun lisämaksusta.

perjantai | Narva, 2 peliä

Aamiainen laivassa. Satamaan saavuttua, bussikuljetus Narvaan noin 190 km. Majoittaudutaan Hotel Ingeriin. Tänään on jo 2 peliä. Illallinen.

lauantai | Narva, 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Päivän ohjelmassa 2 peliä ja vierailu Narvan linnassa pelien lomassa.

sunnuntai | loppuottelu

Aamiainen ja lounas. Loppuottelun ja palkintoseremonian jälkeen kuljetus Tallinnan satamaan, josta Tallink Star lähtee 19.30, saapuen 21.30 Helsinkiin. Laivaruokailun voi joukkue ostaa lisämaksusta.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 7.3.2019

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 10.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 25 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.  Matkan hintaan sisältyvä laivahinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma laivahinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee anoa Jääkiekkoliitolta kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna