Kulttuuri­matkat

Milano ja Villa Arcadio

Ajankohta
13.5. - 17.5.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Villa Arcadio, Gardajärvi
Hinta
1590 €

Milano ja Villa Arcadio

Villa Arcadio on hurmaava hotelli keskellä kauneinta Pohjois-Italiaa. Tämän entisen luostarin restauroivat tinkimättömällä uurastuksella suomalainen omistajansa Jaana Nakari miehensä Francescon kanssa. Sijainti ylellisellä Gardalla tarjoaa matkailijalle ihastuttavia tutustumiskohteita myös kävellen ja veneellä. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämmin on vastaanotto. Jaana Nakari vie ryhmän lähialueille ja tällä kertaa myös Milanoon. Pienen hotellin ravintola on varsin arvostettu ja tasokas. Tilan omilta mailta tulevat niin kasvikset, yrtit, kananmunat kuin oliivit ja marjatkin. Käy katsomassa hotellin video ja ihastu!

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki–Milano-Helsinki turistiluokassa matkatavaroineen
  • 4 yöpymistä 4-tähden Villa Arcadiossa jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • kuljetukset ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan
  • 1 x lounas ja 3 x illallinen ruokajuomineen (lasi viiniä)
  • Jaana Nakarin, matkanjohtaja-oppaan palvelut kohteessa
  • toimitusmaksut ja verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 250 € (rajoitettu määrä)
  • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Jaana Nakari

Kon-Tikin ryhmien suosiman upean Villa Arcadion omistajana ja paikallisoppaana tunnettu, ihastuttava  Jaana Nakari on opastanut ja asunut Italiassa jo 40 vuotta. Gardajärven sesongin ulkopuolella Jaana tekee mielellään opastustöitä ryhmien kanssa. Jaana sai opaskoulutuksensa Aurinkomatkoilla ja toimi oppaana Gardajärvellä useita sesonkeja vetäen kaikki mahdolliset retket (Venetsia, Verona, Fire... Lue lisää

Majoitus

Villa Arcadio

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 13.5. - perjantai 17.5.2019

13.5. maanantai | Matkapäivä, Milano ja Gardajärvi

Finnairin aamulento klo 8.00-10.05 Milanoon, jossa oppaamme Jaana Nakari ja bussi on ryhmää vastassa. Lähdemme tutustumaan Milanon nähtävyyksiin. Ryhmällä on myös omaa aikaa keskustassa shoppailuun ja lounastamiseen. Iltapäivällä lähdemme kohti Gardaa ja Villa Arcadiota. Perillä Villa Arcadiossa majoittuminen ja tutustuminen hotelliin ja sen viehättäviin terasseihin. Kilistelemme kuohuvalla ensimmäisen yhteisen iltamme kunniaksi ja nautimme yhteisen tuloillallisen kauniissa puutarhassa Garda-järven maisemia ihaillen.

14.5. tiistai | Gardone Riviera, André Hellerin puutarhat, Gargnano

Aamuvirkut voivat aamulla kävellä kauniissa ympäristössä tai mennä aamu-uinnille. Hyvän aamiaisen jälkeen lähdemme lähellä sijaitsevaan Gardonen pikkukaupunkiin ja käymme viehättävässä botaanisessa André Hellerin puutarhassa, jossa yhdistyvät kasvit, kukat ja taide. Puutarha on tunnettu aiemmin myös nimellä Hruskan kasvitieteellinen puutarha. Päivän aikana yhteinen lounas. Jatkamme Gargnanoon kaupunkiin, jossa käymme hauskan herra Giuseppe Gandossin yksityisessä ja ihastuttavassa sitruunatarhassa. Palaamme Salòon, jossa loppupäivä omaa aikaa tai sitten voi vain nauttia Villa Arcadiosta.  

15.5. keskiviikko | Patikointi öljy- ja viinitilalle

Aamiaisen jälkeen lähdemme kävelemään viinitilojen halki viehättävälle Cominciolin viintilalle, joka on siirtynyt isältä pojalle jo satojen vuosien ajan. Opimme oliiviöljyjen eroja, maistelemme eri öljyjä ja viinejä juustojen ja leikkeleiden kera. Tämä käy kevyestä lounaasta. Paluu Villa Arcadioon toista reittiä iltapäivällä. Loppupäivä omaa aikaa saunoen, uiden ja maisemista nauttien. Yhteinen illallinen Villa Arcadion terassilla.

16.5. torstai | Isola del Garda

Aamiaisen jälkeen kävelemme alas Salòn kaupunkiin, josta menemme veneellä upealle, Cavazza-Ferrari-Borghese –suvun omistamalle Isola del Gardalle. Saarella on upea palatsi sekä kaunis puutarha. Nautimme täällä maukkaan välipalan upeita maisemia ihaillen. Salòon palattuamme omaa aikaa vaikka tuliaisostoksiin. Tunnelmallinen läksiäisillallinen.

17.5. perjantai | Outlet Center, Franciacortan viinitila

Aamiaisen jälkeen suuntaamme bussilla kohti Italian 2. suurinta Outlet-kylää, jossa mm. 70 butiikkia, 20 kenkäkauppaa, kodinmyymälöitä, kahviloita, ravintoloita. Ennen lentokentälle menoa syömme lounaan viinitilalla. Iltalento Finnairilla Milano-Helsinki klo 19.00–22.55

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen, myös toimitus- ja palvelumaksut. Hinnat sisältävät verot.

Maksuehto
Matkan ennakkomaksu 300€ maksetaan ilmoittautuessa. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua laskutetaan sähköpostilla.

Hinnat perustuvat syyskuusa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnan tarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Milano ja Villa Arcadio kuvia