Ruoka- ja viinimatkat

Järjestä kanssamme oma viinimatka

Viinimatka omalle porukalle

Viini on hyvä syy matkustaa. Viiniharrastus on viime vuosien aikana yleistynyt ja viinimaailmaan on tullut paljon uusia maita ja makuja. Lähde hakemaan uusia kokemuksia asiantuntijoiden avulla.

Haluatko suunnitella omalle ryhmällesi ihan oman viinimatkan? Me autamme sinua ja luomme valitsemasi teeman osaavan asiantuntijamatkanjohtajan kanssa teille räätälöidyn matkaohjelman juuri silloin kun se teille parhaiten sopii.

Mikä olisi rentouttavampaa kuin yhdistää lomailu ja täyteläiset viinit. Kun lisäät yhtälöön vielä hyvän ruoan on sinulla onnistuneen viinimatkan ainesosat kasassa. Italia, Ranska ja Espanja ovat vanhoja viinimaita, mutta niiden rinnalle ovat nousseet ns. uuden maailman viinit. USA, Argentiina, Uusi-Seelanti ja Chile tuottavat aromikkaita ja laadukkaita viinejä. Australiassa keksitään koko ajan uutta ja maan viinit ovatkin helposti lähestyttäviä. Viinin ohella teemamatkan kohteena voi olla portugalilainen portviini tai ranskalainen konjakki. Ei ole lainkaan hullumpi idea tehdä myöskään samppanjamatkaa.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmienne viinimatka ja nauttia reissusta – me hoidamme matkajärjestelyt puolestasi.

Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa. Lue blogistamme vinkit uudelle ryhmänkerääjälle: Näin syntyy ryhmämatka

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää. Soita puh. 09 466 300 tai laita sähköpostia info@kontiki.fi.

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna