Venäjä Tver U12

Ajankohta
30.4. - 6.5.2019
Kesto
7 päivää
Kohde
Venäjä
Hinta
500 €

Ilja Kovalchukin kutsuturnaus AAA

Tässä yhdelle kovalla suomalaisjoukkueelle
***SUPER JUTTU*** Venäjän Tverissä.

Ilja Kovalchukin kutsuturnaus, joka pelataan nyt 10. kerran. Aiempina vuosina Suomea on edustanut Blues, Ilves, FinUnited ja KiekkoTiikerit. Tässä turnauksessa pääsee loppuotteluun onnistuessaan AAA-tason joukkue. Kohteeseen pääsee kätevästi yöjunalla suoraan Helsingistä ja perillä on pojilla MM-tason turnauspalvelut. Tämän komeampaa päätöstä ei joukkueenne kausi voi saada. Kiinnostuksensa esittäneet joukkueet esitellään isännille ja he valitsevat hakijoista sen, jonka uskoivat parhaiten tasollisesti sopivan turnaukseen.

Ikäluokka: U12 (2007 ja nuoremmat)
Tasotavoite: AAA
Pelit: 8 joukkuetta, 7-8 peliä,  3 x 15 min
Osanottaja-arvio: RUS, BLR, LAT, CZE, SVK, SWE, FIN

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

  • Junamatkat 2lk. Helsinki – Tver – Helsinki jaetussa 4h-hytissä
  • 4h-laukkuhytti joukkueen käytössä
  • bussikuljetukset kohteessa
  • lomakylässä majoitus 5 yötä, 4h-huoneissa
  • täysihoito
  • turnausmaksu
  • kaupunkikierros, jokiristeily, Burger King
  • ryhmän humanitäärinen viisumi ja viisumivakuutus, jonka järjestäjä joukkueelle anoo. Erikoishintainen viisumi edellyttää konsulaatin hyväksynnän. Hinta nousee 50 € jos viranomaiset eivät tätä erikoisviisumia myönnä.

Lisämaksusta

  • Aikuisten hinta jaetussa 2h-huoneessa: 700 €/hlö
  • Sisarukset: hinta lasketaan perhekohtaisesti

Majoitus

Lomakylä Kompjuteria ***

Turvallinen lomakylämme on 24/7 vartioitu ja toiminnoiltaan meidän urheiluopistojen kaltainen paikka. Hallille matkaa 30 min. Majoitus on kolmikerroksissa 2016 saneeratuissa hirsihuviloissa, joissa majoitustilojen ohella yhteiset oleskelutilat ja keittiö, 4h-huone pelaajille, 2-4h-huone aikuisille. Mukavuudet huoneessa. Majoitumme hotellin kuvagallerian huviloissa No 21-24. Pelien lomassa täällä on ruhtinaalliset mahdollisuudet harrastaa mitä vain. Varusteita saa lainata vastaanotosta. Uimaan pääsee valvotusti jokirannan rantasaunalla. Nimensä mukaisesti nettikin toimii hyvin, joten yhteydenpito kotiin on helppoa.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 30.4. - maanantai 6.5.2019

tiistai | junalla Venäjälle

Kokoontuminen Helsingin rautatieasemalla. Yöjuna Tveriin lähtee 18.39, majoitus 4h-makuuhyteissä, varusteille oma hytti. Iltapala

keskiviikko | Tver, 2 peliä

Saavutaan aikaisin aamulla Tveriin, bussikuljetus hallin kautta majapaikkaan. Majoittautuminen Lomakylä Kompjuteriaan, aamiainen.

Lounas, päivällinen ja 2 peliä. Pullotetut pelijuomat odottavat pukuhuoneissa, lääkäri läsnä 24/7.

torstai-perjantai | 2 + 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Molempina päivinä 2 peliä. Lomakylässä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Varatkaa mukaan sählyvarusteet myös vastustajalle.

lauantai | loppuottelu

Aamiainen, lounas ja päivällinen. Loppuottelu ja päätösseremonia. Kaupunkikierros, jokiristeily ja BurgerKing -ruokailu. Ilta lomakylässä saunomisen ja jalkapallon merkeissä. Huoneet saadaan pitää lähtökuljetukseen asti. Noin 23.00 kuljetus junalle, yöjuna Helsinkiin lähtee 01.11.

sunnuntai | Helsinki

Syödään aamiainen junassa ja saavutaan Helsingin rautatieasemalle klo 13.30

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 19.3.2019

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 7.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20+5 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä junahinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Joukkueelle pyydetään oma junahinta varauksen yhteydessä.

Vakuutukset ja viisumi

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Venäjälle matkustettaessa tarvitaan viisumi. Ryhmän viisumi ja viisumivakuutus sisältyvät matkan hintaan.