Venäjä, Sochi harraste

Ajankohta
14.4. - 20.4.2019
Kesto
7 päivää
Kohde
Venäjä, Sochi
Hinta
950 € *

Venäjä, Sochi harraste

Eurohan (European Union Recreational and Oldtimers Hockey Association) kansainvälinen harraste- ja veteraaniturnaus viime olympialaisista tutussa Sochissa. Turnaus pelataan 7 kaukalossa, samoissa halleissa missä pelattiin olympiapelit. Myös hotelli ja muut turnausjärjestelyt keskittyvät Olympiakylään.

One family – One world – One team

Ikäluokat:
19+ tasot masters+amateurs ja amateurs
35+ tasot master, masters+amateurs ja amateurs
50+ tasot masters, masters+amateurs ja amateurs
55+ taso masters+amateurs
65+ taso masters+amateurs
Pelit: 90 joukkuetta ja 5-6 peliä / joukkue
Säännöt: Ei lämäriä, kontaktia, jäähyä. Jäähyn sijaan rankkari.
Osanottaja-arvio: Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Aasia ja Venäjä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

  • lennot Moskovan kautta Sochiin
  • 23 kg + 10 kg matkatavaraa
  • majoitus puolihoidolla
  • kuljetukset kohteessa
  • turnausmaksut
  • tulo- ja päätösjuhla

Lisämaksusta

  • Venäjän viisumi

Majoitus

Olympic Village Hotel ***

Turistiluokan hotelli olympiakylässä lähellä kaikkia tapahtumia. Majoitus 2h-huoneessa mukavuuksin puolihoidolla. Kaikkiin etäänpänä oleviin tapahtumiin on bussikuljetus.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 14.4. - lauantai 20.4.2019

sunnuntai | kohti Sochia

Kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentoasemalla, lento Sochiin, josta 10 min bussimatka hotelliin. Majoittuminen ja tervetulojuhla.

maanantai-torstai | turnauspäiviä

Aamiainen ja lounas. Pelien lomassa mahdollisuus osallistua retkiin tai käyttää hyväkseen alueen monipuiolisia kuntoilu-, peli- ja harrastusmahdollisuuksia.

perjantai | loppuottelut

Aamiainen, lounas. Loppuottelut, päätösseremonia ja päätösillallinen.

lauantai | kotiin paluu

Aamiainen. Kuljetus lentokentälle, lento Suomeen.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 300 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 8.10.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 10 henkeä / joukkue. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä.

Viisumi, passi ja vakuutukset

Matkaan tarvitaan viisumi ja voimassa oleva passi. Matkavakuutus on pakollinen ja suosittelemme, että vakuutus sisältää myös peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.