Kulttuuri­matkat

Vantaan Senioriopettajien Sveitsi ja Ranska

Ajankohta
7.9. - 11.9.2022
Kesto
5 päivää
Kohde
Sveitsi ja Ranska
Hinta
1785 €

Vantaan Senioriopettajien Sveitsi ja Ranska

Tämän upean matkan aikana tutustumme Mia Lanzin johdolla Etelä-Sveitsin kauniisiin maisemiin, viehättäviin kaupunkeihin ja viinikyliin. Ranskan puolella vierailemme Annecyn keskiaikaisessa kaupungissa ja yövymme Genevejärven etelärannalla. Hammasratasjunalla nousemme San Salvatore -vuorelle ja yövymme Luganojärven alppimaisemmissa. Järjestämme matkan yhteistyössä
Vantaan senioriopettajien kanssa, mutta matkalle ovat tervetulleita kaikki Sveitsistä ja Ranskasta kiinnostuneet.

Yksi naispaikka jäljellä, ota yhteyttä info@kontiki.fi tai 045-124 2000 Susaan ja varataan sinulle oma paikkasi matkaan!

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Geneve / Milano-Helsinki lentoveroineen ja matkalaukut ruumaan max. 23 kg/hlö
  • majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa
  • kuljetukset tilausajobussilla matkaohjelman mukaan
  • matkanjohtajana kohteessa Mia Lanz koko matkan ajan
  • ateriat: 4 x aamiainen, 2 x lounas (ruokajuomat eivät sisälly)
  • retket ja sisäänpääsyt matkaohjelman mukaan
  • viinikierros, viinimaistelu iltapalan kera
  • paikallisoppaat tarvittaessa
  • toimisto- ja palvelumaksut

Lisämaksusta

  • 280 €/ hlö 1h-huoneen lisämaksu

Majoitus

Hilton Evian-Les-Bains ****
Quai Paul Leger, Evian Les Bains Puh. +334508460

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa lyhyen matkan päässä kaupoista, ravintoloista ja nähtävyyksistä. Hotellissa on kylpylä, ulkouima-allas, kuntosali, kokoustilat, 2 ravintolaa ja baari. Huoneet ovat tilavia ja perusmukavuuksien lisäksi huoneesta löytyy tv, työtaso, ilmastointi ja wifi.

Hotel Serpiano***
6867 Serpiano
Viehättävä kylpylähotelli upealla sijainnilla, josta kuvankaunis vuori- ja järvipanoraama.
Hotelli Serpianon sivuilla on kuvaukset kylpylähoidoista, jotka varataan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu paikanpäällä.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 7.9. - sunnuntai 11.9.2022

7.9. keskiviikko | matkapäivä, Geneve, Val Lavaux, Epesses, Évian-les-Bains

Finnairin lento AY1531 lähtee Helsinki-Vantaalta kello 8.05 ja saapuu Geneveen kello 10.05 paikallista aikaa. Saapumisaulassa ryhmää on vastassa Sveitsissä asuva suomalainen matkaopas Mia Lanz. Bussikuljetus Geneven lentokentältä kaupungin keskustaan ja kolmen ruokalajin lounas tyypillisessä ravintolassa vanhassa kaupungissa. Lounaan jälkeen teemme kaupunkikierroksen bussilla ja näemme monien kansainvälisien organisaatioiden päämajoja sekä kuuluisan taideteoksen Broken Chair, joka on maamiinojen vastaisen kampanjan symboli. Vierailemme opastetulla kierroksella YK:n Euroopan päämajassa tai Punaisen Ristin Museossa. Lyhyt kiertoajelu ja vierailu Geneven boheemissa Carougen kaupunginosassa. Käsityöläisten työpajat, suklaapuodit ja juustomyymälät kutsuvat lämpimästi tutustumaan tuotteisiin ja viettämään rennon kahvihetken italialaistyylisessä korttelissa, jonka arkkitehtuuri on peräisin 1700-luvun Sardiniasta.

Myöhemmin iltapäivällä bussikuljetus UNESCO-maailmanperintökohde Val Lavauxiin ja hurmaavaan Epesses-viinikylään. Vierailemme viinitilalla, jonka emäntä kertoo meille viininviljelystä ja elämästä viinikukkuloilla sekä esittelee sveitsiläisiä viinejä ja tarjoilee viininmaistajaisten ohessa iltapalaa. Jokainen vieras saa mukaansa pullon paikallista viiniä, jota ei löydy Suomesta. Majoittuminen maailmankuulun mineraaliveden kotikaupungissa Évian-les-Bains’ssa, neljän tähden Hotelli Hiltonissa.

8.9. torstai | retki Vevey ja Chaplin-museo, Annecy

Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Veveyn kaupunkiin ja vierailu Chaplin’s World –museossa, Chaplinin perheen entisessä kodissa upealla paikalla Geneve-järveä ympäröivillä kukkuloilla. Opastetulla museokierroksella kuulemme arvostetun taiteilijan ihmeellisestä elämästä ja tutustumme monipuolisen museon aarteisiin. Mahdollisuus nauttia lounas manorin ravintolassa. Iltapäivällä bussikuljetus Ranskan Annecyyn, missä tutustumme keskiaikaiseen kaupunkiin kävellen. Vapaa-aikaa nauttia Alppien Venetsiaksi kutsutun kaupungin ainutlaatuisesta ilmapiiristä, tehdä ostoksia ja viettää kahvihetki kanaalien varrella. Myöhemmin iltapäivällä paluu Évian-les-Bains’iin ja kävelykierros oppaamme Mian kanssa. Ilta vapaata aikaa, omakustanteinen illallinen.

9.9. perjantai | Sion, Serpiano

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet hotellissa ja matkaamme kohti Sveitsin aurinkoisinta kaupunkia Sionia. Perehdymme Wallisin kantonin pääkaupunkiin historiallisella viinikierroksella, jonka varrella vierailemme myös maanalaisessa roomalaisessa kylpylässä. Kierroksen lopuksi nautimme paikallisia leikkeleitä ja juustoja viinikellarissa kaupungin viehättävällä pääkadulla ja ihailemme maisemaa kaupungin keskustassa, kukkuloiden päällä majesteettisesti kohoaville linnoille. Vapaa-aikaa ostoksille ja omakustanteiselle lounaalle. Myöhemmin iltapäivällä bussimatka Serpianoon, italiankieliseen Etelä-Sveitsiin, jossa majoitumme huoneisiimme kylpylähotellissa upealla paikalla Monte San Giorgion rinteessä. Yöpyminen kylpylähotelli Serpianossa, omakustanteinen illallinen.

10.09. lauantai | San Salvatore-alppiretki, Lugano

Aamiaisen jälkeen retki San Salvatore -vuorelle. Lähdemme matkaan postibussilla suoraan hotellin edestä. Jatkamme upealla junamatkalla ylittäen Lugano-järven historiallisella, yli 800 metrin pituisella sillalla Ponte-diga di Melide. Lugano-Paradisosta nousemme  hammasratasjunalla 912 metriin San Salvatoren huipulle. Yhteinen kävelykierros Top of Luganon näköalapaikoilla, kastanjametsien yläpuolella. Mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas terassiravintolassa, mistä aukeaa henkeäsalpaavan kauniit maisemat Luganon kaupungin ylle sekä Sveitsin ja Italian Alpeille. Iltapäivällä paluu Luganoon, missä kävelykierros kuvauksellisen rantakaupungin välimerellisissä tunnelmissa. Paluu laivalla ja köysiratahissillä Brusinon kautta Serpianoon. Loppupäivä vapaata aikaa, mahdollisuus nauttia esimerkiksi kylpylän hemmotteluhoidoista ja saunan lempeistä löylyistä.

11.09. sunnuntai | matkapäivä, FoxTown-ostoskeskus

Aamiaisen jälkeen bussikuljetus läheiseen Foxtownin ostoskeskukseen, missä voi tehdä edullisia ostoksia kymmenien tunnettujen brändien outlet-liikkeissä, kuten Armani, Adidas, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Napapijri, Samsonite, Versace, Lindt Chocolate ja monia muita. Nautimme herkullisen lounaan FoxTown Grill -ravintolassa ja jatkamme matkaa Milano Malpensan lentokentälle, mistä Finnairin suora lento AY1756 Helsinkiin 19:00-22:55.

Huom! Matkalla on paljon kävelyosuuksia, joten se ei sovellu liikuntaesteisille.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna