Wellness-matkat

Valmiina Coaching-hyvinvointimatka Kroatiaan

Ajankohta
2.10. - 9.10.2019
Kesto
8 päivää
Kohde
Kroatia
Hinta
1399 €
Varaa matka

Valmiina Coaching-hyvinvointimatka Kroatiaan

Tervetuloa mukaan tälle Sydäntietoinen yritystoiminta – valmennusretriitille kauniiseen kesäiseen Kroatiaan lokakuussa 2.- 9.10.2019. Valmennusten sisällösta vastaa lähes 15 vuotta valmentajayrittäjänä ja pitkäaikaisena valmentajien kouluttajana toiminut Iina Lempinen Valmiina Coachingista.

Valmennusretriitti sopii Sinulle, joka haluat kirkastaa oman yrityksesi linjaa yhdenmukaiseksi sydämesi kanssa ja saada sydämesi näkymään konkreettisesti toiminnassasi sekä viestinnässäsi. Retriitti sopii myös Sinulle, joka vasta suunnittelet oman yrityksen perustamista tai mietit muuten oman elämäsi suuntaa ja unelmatyötäsi/elämäntehtävääsi.

Viikon kestävä retriitti sisältää 3 kokonaista valmennuspäivää, joka aamu- ja ilta ohjatut mielikuvaharjoitukset/meditaatiot sekä yhden retkipäivän aikana tehtävät ryhmätyöt. Retriitin aikana Sinulle selkiytyy, mikä on sinun sydämesi toive ja tehtävä ja miten se linkittyy sinun yritystoimintaasi. Teemme runsaasti valmennus-, kirjoitus- ja mielikuvaharjoituksia, joiden avulla pääset helposti itsesi ja sydämesi äärelle. Saat rauhassa retriittiviikon aikana kirkastaa omaa yritystoimintaasi kauniissa ympäristössä samanhenkisten ihmisten kanssa. Samalla lepäät ja palaudut ja voit palata takaisin Suomeen virkistyneenä ja latautuneena, täynnä uutta energiaa ja intoa. Tutustu mielenkiintoiseen ohjelmaan upeassa lomakeskuksessa historiallisen Šibenikin kaupungin lähellä, Krka-joen suistossa Adrianmeren rannalla. Ohjelmaan kuuluu Iinan valmennuksia, Splitin vierailu, vapaa aikaa ja halutessasi myös kylpylähoitoja.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suora Finnairin lento Helsinki–Split–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen 8 kg + 23 kg
  • majoitus 4-tähden hotellissa jaetussa 2-hengen huoneessa puolihoidolla: aamiainen ja illallinen hotellissa, viimeisenä iltana Ethno Village illallinen
  • kuljetukset tilausbussilla, kävelykierros ja lounas Splitissä
  • Iina Lempisen valmennukset 3 kokonaista päivää sekä aamu- ja iltasessiot
  • palvelumaksut ja verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 250 €
  • ruokajuomat
  • muut mahdolliset palvelut

Matkanjohtaja

Iina Lempinen

Iina Lempinen (ent. Rytikangas) on voimavaravalmentaja, työyhteisökouluttaja, tietokirjailija, valmentajien kouluttaja ja elämäntaidon valmentaja. Hän opiskelee jatkuvasti lisää, mm. työ- ja organisaatiopsykologiaa, valmentavaa johtajuutta, NLP:tä, vuorovaikutustaitoja, enneagrammitietoutta, mindfulnessia sekä läsnäolontaitoja, voidakseni tarjota uusinta tietoa voimavaroista, jaksamisesta sekä vuo... Lue lisää

Majoitus

Amandria Adria Park Hotel Ivan ****

Välimerellisessä hengessä, vihreässä ympäristössä Amadria Park Ivan tarjoaa inspiroivan loma- ja opintomatkakohteen, jossa on runsain mitoin vapaa-ajan tekemistä. Hotelli sijaitsee lähellä Sibenikin kaupunkia (6 km), jonne on helppo mennä kävellen tai taksilla, jos kaipaa vähän historiallista viehätystä tai shoppailua. Hotellin lobbybaarissa on iltaisin elävää paikallista musiikkia, joka muuttaa paikan eloisaksi illanviettopaikaksi. Huoneissa on moderni sisustus kaikkine 4-tähden hotellin mukavuuksineen: ilmastointi, satelliitti TV, minibaari, tallelokero, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja. Wifi kattaa koko hotellin alueen. Hotellin vieressä on upea aurinko-ranta, dalmatialainen etno-kylä, jossa voi maistaa paikallisia herkkuja, erilaiset urheilukentät, sekä useita vesiurheilulajimahdollisuuksia sekä kauppakuja. Heti hotellin vieressä on laajin kokouskeskus koko Kroatiassa ja Dalmatia Aquapark.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 2.10. - keskiviikko 9.10.2019

2.10. keskiviikkomatkapäivä, Split ja lounas

Klo 7.05-9.05 (aikaero -1 h) Finnairin lento Splitiin. Lentokentällä on ryhmää vastassa englanninkielinen paikallisopas ja bussi. Kuljetus Splitin vanhaan kaupunkiin, jossa opastettu kävelykierros antiikin ajalta 300-luvulta peräisin olevan Diocletianuksen palatsialueella. Kevyt lounas palmujen ja katukahviloiden reunustaman Riva-rantabulevardin varrella. Lounaan jälkeen kuljetus noin tunnin matkan päässä Adrianmeren rannalla sijaitsevaan hotelliimme. Majoittuminen, vapaa-aikaa vaikkapa iltapäivätorkuille tai pulahdukselle uimaan. Yhteinen illallinen hotellissa.

3.10. torstai | valmennuspäivä ja vapaa-aikaa

Aamiainen. Siirtyminen kokoustilaan hotellialueella ja Iinan valmennus alkaa. Aamuin illoin puutarhassa tunnin sessio. Iltapäivällä vapaa-aikaa nauttia hotellialueen palveluista. Yhteinen illallinen.

4.10. perjantai | valmennuspäivä ja vapaa-aikaa

Aamiainen. Siirtyminen kokoustilaan hotellialueella ja Iinan valmennus alkaa. Aamuin illoin puutarhassa tunnin sessio. Iltapäivällä vapaa-aikaa nauttia hotellialueen palveluista. Yhteinen illallinen.

5.10. lauantai | Šibenik

Aamiainen. Lähdemme kävellen Šibenikin kaupunkiin (6 km), matkalla keskustelutehtäviä parin kanssa. Kaupunki tunnetaan linnoituksista ja vanhasta kaupungista. Šibenikin rantapromenadilla on leppoisaa nauttia virkistävistä juomista tai jäätelöstä. Vapaa-aikaa kaupungilla ja paluu hotelliin oman aikataulun mukaan. Yhteinen illallinen hotellissa.

6.10. sunnuntai | valmennuspäivä ja vapaa-aikaa

Aamiainen. Siirtyminen kokoustilaan hotellialueella ja Iinan valmennus alkaa. Aamuin illoin puutarhassa tunnin sessio. Iltapäivällä vapaa-aikaa nauttia hotellialueen palveluista. Yhteinen illallinen.

7.10. maanantai | vapaa-aikaa

Aamiainen. Omaa aikaa hemmotella itseään auringossa tai hoidoissa taikka tutustua hotellin lähellä sijaitsevaan autenttiseen dalmatialaistyyliseen kylään, jossa kasvatetaan alueen vihanneksia, siellä on myös vanha mylly, tunnelmalliset krouvityyppiset ravintolat jne. Yhteinen illallinen.

8.10. tiistai | vapaa päivä

Aamiainen. Omaa aikaa koko päivä rentoutua hotellialueella tai viettää päivä Šibenikissä. Illalla yhteinen matkan päätösillallinen Ethno Villagen ravintolassa.

9.10. keskiviikko | kotimatka

Aamiainen, huoneiden luovutus, kuljetus lentokentälle ja paluulento klo 9.55-13.45.

Lennot
AY1841 2.10. Helsinki-Split klo 07.05 – 09.05
AY1842 9.10. Split -Helsinki klo 09.55 -13.45

Kuvia

Valmiina Coaching-hyvinvointimatka Kroatiaan kuvia