?>

Valko-Venäjä Mogilev U10

Ajankohta
5.4. - 8.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Valkovenäjä
Hinta
595 € *

AA U10

Mogilev (Mahiljou) on 360.000 asukkaan kaupunki Valko-Venäjällä. Kansainvälisenä pelikohteena se on läheisyyden, edullisen hintason ja tasokkaan jääkiekon myötä mainio. Maassa panostetaan kovasti jääkiekkoon ja järjestelyt ovat sen myötä huolella tehdyt. Jääkiekon ohella tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin, ihmisiin ja ruokaan. Maa toimi jääkiekon MM-kiekkoisäntänä 2014. Viisumia emme tarvitse, kun matkustamme lentäen.

Ikäluokka: U10 (2009 tai nuoremmat)
Tasotavoite: AA
Pelit: 6-10 joukkuetta, 5 peliä, 3 x 15 min.
Osanottaja-arvio: BLR, RUS, LAT, LIT, POL, SVK, UKR, FIN

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • menopaluu lennot Minskiin lentoveroineen
  • vähintään 20 kg + 10 kg matkatavaraa
  • majoitus 3* Mogilev -hotellissa
  • täysihoito
  • bussikuljetukset Minsk-Mogilev-Minsk
  • kaikki turnaukseen liittyvät palvelut

Lisämaksusta

  • Tukijoukot: 570 €/hlö
  • Sisarukset: hinta lasketaan perhekohtaisesti

Majoitus

Hotelli Mogilev ***

Hotellimme on turnausjärjestäjän meille valitsema hiljattain uusittu siisti 3* hotelli. Majoitus on kahden 2h-huoneen soluissa, joissa huoneilla yhteinen suihkuhuone ja wc. Kuljetukset Mogilevissa kuuluvat hintaan silloin kun niitä tarvitaan. Ruokailu peliohjelmasta riippuen hotellissa tai hallilla.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 5.4. - maanantai 8.4.2019

perjantai | kohti Minskiä

Kokoontuminen aikaisin aamulla Helsinki-Vantaa lentoasemalla. Lento Minskiin aamukoneella. Perillä kuljetus Mogileviin (190 km), varusteet pukuhuoneeseen. Majoittuminen ja illallinen 3* turnaushotellissa.

lauantai | 3 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Kaupunkiretki pelien lomassa.

sunnuntai | 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen.  2 peliä ja Super Skills -taitokisa. Vapaa ilta Mogilevissä.

maanantai | kotiin paluu

Aamiainen ja bussikuljetus Minskiin. Kiertoajelu, lounas, ostosaikaa ennen kentälle menoa. Iltapäivälento Helsinkiin, jonne saavutaan illan suussa.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 7.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma lentohinta.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaiset voivat matkustaa Valko-Venäjälle viisumivapaasti lentäen, kun matkan kesto on  alle 30 vrk. Matkalle tarvitaan passi, joka on 6 kk voimassa matkan jälkeenkin sekä matkavakuutus.

Vakuutukset

Valko-Venäjän viisumivapaus edellyttää, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna