?>

Unkari Budapest U16

Ajankohta
18.4. - 21.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Unkari
Hinta
620 € *

U16 AA+

EGP turnauksella Budapestissä on pitkät perinteet. Maa on tehnyt pitkäjännitteistä nuorisotyötä jääkiekon saralla mm ruotsalaisten avulla. Niinpä oli pelihallimmekin, alunperin nimetty ruotsalaisen lääketehtaan mukaan. Suomalaisia on täällä ollut mukana joka vuosi. Vuonna 2018 mm BJR, Karhu-Kissat, KKP ja HaKi. Turnaus on hyvätasoinen. Täällä pärjätäkseen pitää joukkueen olla AA+ tasoa. Matkailullisesti Budapest on aina ihastuttava kokemus. Ohjelma sisältää suomenkielisen kaupunki- ja ostosretken. Maan kuuluisa sirkus ja joku kaupungin kylpylöistä kannattaa liittää ohjelmaan. Hallin yhteydessä monipuoliset palvelut. Tukijoukkolaiset voivat liikkua myös raitiovaunulla.

Ikäluokka: U16 (2003 ja nuoremmat)
Tasotavoite: AA+
Pelit: 8-12 joukkuetta, minimi 5 peliä,  3 x 15 min
Osanottaja-arvio: HUN, SVK, CZE, AUS, SLO, GER, SWE, FIN

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • lennot Helsingistä Budapestiin veroineen
  • vähintään 20 kg + 10 kg matkatavaraa
  • majoitus täysihoidolla
  • kuljetukset kohteessa
  • turnausmaksu
  • kaupunkikierros

Majoitus

Hotel Danubius Arena, Premium Apartment tai vastaava

Majoittautuminen hyvätasoisessa 3* hotellissa. Hotelli vahvistuu varausvaiheessa.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 18.4. - sunnuntai 21.4.2019

torstai | kohti Unkaria

Kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentoasemalla lentoaikatauluista riippuen. Lento Budapestiin, jossa kuljetus hallin kautta hotellille. Varusteet pukuhuoneeseen ja illalliselle.  Majoittautuminen Danubius Arena, Premium Apartment tai vastaava.

perjantai | 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Mahdollisuus käydä sirkuksessa tai kylpylässä päivän aikana.

lauantai | 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Mahdollisuus käydä sirkuksessa tai kylpylässä päivän aikana.

sunnuntai | 1 peli

Aamiainen. Loppuottelu, palkintoseremonia ja lounas. Suomenkielinen kiertoajelu ja ostosaikaa ennen kentälle menoa. Palataan iltalennolla Helsinkiin.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 7.3.2019

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 7.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma lentohinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna